Padl rozsudek v ostře sledované kauze Jana Cimického (76), jenž byl obžalován za čtyři znásilnění a celkem 35 případů vydírání. Psychiatr je vinen ve všech bodech obžaloby, odsedět si má pět let vězení a dostal také zákaz činnosti. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Docela mu přeji ať si těch 5 let v kriminále užije , vydírání, sexuální obtěžování, znásilnění. Ať na vlastní kůži zažije jak bylo těm ženám co je obtěžoval a znásilnil. Dělal to z pozice moci a dělal to ženám - pacientkám , které se na něho obrátili , protože mněli psychický problém . Jen pěvně věřím že ho nepropustí dřív jak za 5 let - ať si to tam hezky užije celý čas.
Já si pamatuju, jak tady v AHA v diskuzi se slítly některé diskutérky na dceru Urbánkové jako vosy! A že chce být zajímavá, a že si vymejšlí ( Cimický hrozil,že ji zničí, když ho udá , což by jistě udělal , tak byl tehdy ve fóru ! ) a šly i do nadávek proti ní .
Zastala jsem se jí tehdy , protože neměla jediný důvod odhalovat veřejně svoje soukromí a léčbu psychiatrickou a zdůraznila jsem , že zneužít svého lékařské postavení a její neschopnosti se postavit a zaslouží trest.
Díky ní dostal ten nabob co mu patří!
Cimický je druhý doktor prase Barták. Zneužili svého postavení a především se cpali k politikům. Cimický navíc do televize. Budeme čekat, zda nastoupí do kriminálu nebo půjde ve stopách podvodníka Janouška - nemoc apod.