Zatímco se svým bývalým manželem Jakubem Prachařem (41) udržuje modelka Agáta Hanychová (39) v rámci možností neutrální vztah, s jeho maminkou, herečkou Danou Batulkovou (66), je to docela jinak. Modelka se o své někdejší tchyni rozpovídala v podcastu a mnohé svými slovy překvapila.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Velmi dobře si pamatuju, Že Žilková s Agátou se navážely i do Batulkové.
Bylo to v době , kdy nebylo jisté, jestli těhotná Agáta má dítě s Prachřem, protože se sputila u kámoše v USA.
Ty dvě feny nemohly i Batulkové přijít na jméno.
Batulková na to neodpovídala a byla skvělá.V té době, kdy ony vyštěkávaly ze Suchdola a stará Žíla lkala k národu cit. "
mhóóódlete se k nenarozenému dítěti ( Agáty ) atd. Batulková excelovala v diladelních hrách , chodila jsem na ni a říkala si, jak tohle může ustát a neusadit je !!!
Zkrátka - Prachař je strašný, protože se nestará o cizí dítě (které má tátu i mámu).
Naproti tomu Dopita, když se 5 let nestaral o své vlastní dítě, a “svěřil” ho kompletně Agátě, citát, byl velkorysý, a Agáta je mu za to krásné gesto vděčná.
Family dynamics after a split can be complex, as Agáta Hanychová’s candid remarks show. On another note, dealing with life’s little spills, whether in relationships or on carpets can be a lot easier with the right approach. [Stain Doctors](https://www.staindoctors.com.au/carpet-stain-removal) offers expert solutions for keeping your carpets looking fresh and stain-free!
Summer Smith
--------------------
vypadni s rekamou, anebo víš co ? Zajdi rovnou za Agátou do Suchdola, tam odstraňovač skvrn potřebovala né na tébichy, ale dlažbu se Soukupovou krví , něco tam ještě zbylo, ať si to opucuje ! Stejně má ho... co na práci
Cizí nemá nárok na lásku? Vždyť se o něj staral to se mu nezastekne? Proč by si neměl s ním alespoň občas popovídat to přece neni starání. Proboha kde berete lidi tu sobeckost.
jity
---
Kryšpín je hajzlík a měl nešťatné dětství.Chudák lítá v tom, neví, jak se má chovat.Ty dvě Žilková i Agáta na něho naložily starosti dospělých a vzor chování spodiny.Zažil několik tatíků v amtčině posteli a je dost velký, aby se nestyděl před kluky ve škole.
Bohužel paradoxně jeho babička Žilková a jeho matka Agáta mu to tak do života připravily a přitim se furt triviálně dušují že žijí jen pro děti !
Batulková holt je starší paní a vidí to a klukovi pomáhá, je jí ho líto , byť od této rodiny dostala sama dost kopanců.
Prachař má svůj život a nevím, proč by kromě občas zatelefonování měl hostit doma se svou Miou, Kryšpína. Taky jeho Sandeva nemusí být na větvi, že budou trávit čas s Kryšpínem ,který doma vykecá mámě a bábě všechno a ony pak klidně vše zneužijí.
Já přece netrdím, že by měl Prachař Kryšpína hostit a starat se, ale vykašlat se na něj úplně. No nic já to zažíla jak se o mě biologický otec "staral" mám to dodnes jako památku. Nepřeji to dětem, nevím jestli je mu to líto neznám kluka. Batulková to nemá lehké asni s Kubou, jak blbě o ní kecá třeba v Inkognitu.