Je zpátky v Česku a podle svých některých přátel by tu měla Dominika Gottová (51) i zůstat, aby na ni mohli dohlížet. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) značnou část svého života bojuje a alkoholovým démonem a doposud nad ním nevyhrála…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A ty máš nějaké přátelé? Bez ohledu na moji oblibenost Gotta, vychcanym byl on. Nedal těm prvním holkám uvedené nic co temposlenim+věděl, že vyplatit je jednorázove ho bude stát min a Ivanu a ty nejmladsi.Vzaly si to, ale je s podivem,že za nima s takovou vychcanosti vůbec prilez. Jedinou do je udělal a všechny děcka tudíž měly mít stejné práva s nároky a mě takhle. U Dominiky zneužil toho, že byla finančně někde, tak kdo by to nevzal, ale proč se pořád do ni navazet ? A polovina keců jsou ještě bulvární blafy. Rodině to byl prostě VYCHCANEC
A já zase nechapu co viděl na nezajímavé Ivaně. Akorát dobrý krk kroutící dobře hlavou, je mi úplně nesympatická, a nevěřím, že to bylo jen tak čisté jak s chu***em. Všichni víme ho"no.
Chudák její matka.Ví vůbec o tom, jaká Dominika vlastně je a jak žije? Jinak ona a ten její "kytarista," jsou dva zbyteční,líní lidi kteří nedopadnou dobře.A nebude to dlouho trvat. A ona má v Česku přátelé? To jim stojí za to se s ní stýkat ?
Ukňouraná alkoholička, celoživotní příživnice Dominika má přátelé ???? Pokud nechce s chlastem přestat sama , nikdo jí nepomůže. Hlavně, že nemocnému otci slíbila, že se půjde léčit - lhářka !!
A co ti její přátelé, kteří bijí na poplach říkají tomu, že teď při své poslední návštěvě v Česku obrala matku o její peníze z pojistky, aby zase mohla s tím svým tlustoprdem chlastat a hodovat.
Až je utratí, budou jí sponzorovat oni? Spíše měli staré paní Antónii rozmluvit, aby jí své poslední peníze nedávala.
Dominika, líná vyžírka, nezastaví se před žádnou špínou, ze všeho se snaží vytěžit co nejvíc, kdyby krást měla! Líná, tlustá, neomalená špína, to je Dominika!