Poslední vyřazovací kolo, po kterém v taneční soutěži StarDance skončili amatérská kuchařka a influencerka Chili Ta a její taneční partner Jakub Mazůch (36) bylo pro diváky naprosto šokující. Vlna kritiky se snesla zejména na porotkyni Tatianu Drexler. Podle některých diváků bylo její hodnocení naprosto neobjektivní. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Drexler mi je nesympatická,ale na porotě vyřazování nestojí.Rozhodujou hlavně diváci svými hlasy a jestli se sečtou hlasy poctivě,ví jen Bůh.Všechno se dá zneužít.
Čertí se akorát ctěná diskutujíci pode mnou - v této minute pod nickem ivulinka87, která zde uráží lidi jen za to, že nemají stejný postoj ke slavnému hlasování této soutěže, jaký má ona.. Nevidím jediný důvod, proč bych měla věřit, že nějaké výsledky hlasování, které utají před platícími hlasujícími diváky - nebudou zmanipulovány. A na tu licenci, která nedopřeje divákúm znát konečná čísla jejich hlasování, se múžu - víte co..
Tady píšísamí bezmozci.OOd první serie se všude píšíe,že televize postupuje podle licence BBC.Takže výsledky hlasování se nesmí zveřejňovat,jinak by o licenci přišli
Že by rozhodovali diváci, tomu nedokážu věřit i kdybych chtěla. Hlavně, když ty výsledky hlasování se nezveřejní..
K čemu se pak vůbec hlasuje ? Když hlasující platící diváci nemají právo ani vidět ty jejich „bezvadné a hodnověrné číselné údaje. Celé to hlasování mi přijde jako divadélko + ždímání peněz od lidí.
Přesne.. Ale vzniklo by stejně ještě malé dilema pro toho, kdo nemá ve zvyku uvěřit všechno všem na tomto světě.. Proč bych si jako měla myslet, že se ty hlasy sečetly přesně a poctivě se přidělily jen těm, kterým byly zaslány ? Já se ptám - PROČ ?