StarDance se otřásá v základech! Kvůli Drexler | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 12. prosince 2024

Svátek slaví Simona, zítra Lucie

StarDance se otřásá v základech! Kvůli Drexler

Poslední vyřazovací kolo, po kterém v taneční soutěži StarDance skončili amatérská kuchařka a influencerka Chili Ta a její taneční partner Jakub Mazůch (36) bylo pro diváky naprosto šokující. Vlna kritiky se snesla zejména na porotkyni Tatianu Drexler. Podle některých diváků bylo její hodnocení naprosto neobjektivní. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
08. 11. 2024 15:17

Drexler mi je nesympatická,ale na porotě vyřazování nestojí.Rozhodujou hlavně diváci svými hlasy a jestli se sečtou hlasy poctivě,ví jen Bůh.Všechno se dá zneužít.

reagovat nahlásit
crnecek
06. 11. 2024 16:34

Nevím co se všichni čertíte, čísla od poroty nic neznamenají v poměru s hodnocením diváků. Tak posílejte hlasy.

reagovat nahlásit
lekno
07. 11. 2024 09:02

Čertí se akorát ctěná diskutujíci pode mnou - v této minute pod nickem ivulinka87, která zde uráží lidi jen za to, že nemají stejný postoj ke slavnému hlasování této soutěže, jaký má ona.. Nevidím jediný důvod, proč bych měla věřit, že nějaké výsledky hlasování, které utají před platícími hlasujícími diváky - nebudou zmanipulovány. A na tu licenci, která nedopřeje divákúm znát konečná čísla jejich hlasování, se múžu - víte co..

reagovat nahlásit
ivulinka87
06. 11. 2024 07:51

Tady píšísamí bezmozci.OOd první serie se všude píšíe,že televize postupuje podle licence BBC.Takže výsledky hlasování se nesmí zveřejňovat,jinak by o licenci přišli

reagovat nahlásit
lekno
05. 11. 2024 20:30

Že by rozhodovali diváci, tomu nedokážu věřit i kdybych chtěla. Hlavně, když ty výsledky hlasování se nezveřejní..
K čemu se pak vůbec hlasuje ? Když hlasující platící diváci nemají právo ani vidět ty jejich „bezvadné a hodnověrné číselné údaje. Celé to hlasování mi přijde jako divadélko + ždímání peněz od lidí.

reagovat nahlásit
Jiří Václavíček
05. 11. 2024 14:21

Jsem přesvědčen, že o postupujících rozhodují jen a jen diváci. Je zbytečné dávat vinu rozhodčím.

reagovat nahlásit
arbitr
05. 11. 2024 17:13

Pokud by rozhodovali diváci, bylo by možno zveřejňovat při vyřazování zaslané počty hlasů....

reagovat nahlásit
lekno
05. 11. 2024 20:27

Přesne.. Ale vzniklo by stejně ještě malé dilema pro toho, kdo nemá ve zvyku uvěřit všechno všem na tomto světě.. Proč bych si jako měla myslet, že se ty hlasy sečetly přesně a poctivě se přidělily jen těm, kterým byly zaslány ? Já se ptám - PROČ ?

reagovat nahlásit
fany22
05. 11. 2024 17:18

Je to 1:1. Udělá se pořadí podle poroty, a pak pořadí podle počtu hlasů diváků, a pak se to dá dohromady.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.