Podvody Štikové se dál kupí: Okradené ženy jí vyhlásily válku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 12. prosince 2024

Svátek slaví Simona, zítra Lucie

Podvody Štikové se dál kupí: Okradené ženy jí vyhlásily válku!

Je to zcela jednoduché – tady je kus oblečení nebo doplněk údajně luxusní značky, nejprve pošlete peníze, já vám pak zboží zašlu. Nějak takhle si to čerstvě vdaná paní Charlotte Štiková (28) nalajnovala. Má to ale háček. Střádá sice peníze od zákaznic, zboží jim ale evidentně nikdy nedodá. A tak přibývají další a další okradené dámy…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

alexa-lexa
29. 10. 2024 20:02

Bože já tohle nechápu, jak múže být v dnešní době někde ještě člověk, který zaplatí někomu tisíce za zboží dřív než ho dostane ?? Co je to za příšerný teleta, který pošlou peníze předem ??? A ještě k tomu někomu, jako je holka ze štikovic famílie??? Ty lidi jsou opravdu pitomí až na půdu!!! Pokud někdo tohle udělá (platí předem), tak opravdu není k politování!! A myslete si o mě co chcete, je to můj názor!!!

reagovat nahlásit
Věra Juránková
28. 10. 2024 21:10

Jestli tý holce nebylo líp, když byla tlustá. Její život se teď rozhodně nezlepšil. Tou svatbou to zazdila úplně.

reagovat nahlásit
Ema
27. 10. 2024 21:42

Vždyť takovou praxi má i e shop B A L A N D O. CZ.
Velmi před nákupem u něj varuji. Čekám na zaplacenou věc třetí měsíc!

reagovat nahlásit
jirka miklos
27. 10. 2024 14:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

reagovat nahlásit
Marta Kubíková
28. 10. 2024 08:22

Přesně tak, sepsat a předat podklady na policii.
Ale na druhou stranu nechápu ty osoby, které od takové skandalistky něco kupují. To ta vidina levného značkového zboží je tak silná? Děvčata nezlobte se, ale jste kozy májové.
Něco podobného provozovala Nela Slováková. s rouškami a dezinfekcí v době covidu.
Holky vzpamatujte se, vezměte rozum do hrsti a přestaňte se chtít podobat ženám typu Štiková Slováková, Hanychová. Vždyť je živí pouze váš zájem.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.