Je to zcela jednoduché – tady je kus oblečení nebo doplněk údajně luxusní značky, nejprve pošlete peníze, já vám pak zboží zašlu. Nějak takhle si to čerstvě vdaná paní Charlotte Štiková (28) nalajnovala. Má to ale háček. Střádá sice peníze od zákaznic, zboží jim ale evidentně nikdy nedodá. A tak přibývají další a další okradené dámy…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bože já tohle nechápu, jak múže být v dnešní době někde ještě člověk, který zaplatí někomu tisíce za zboží dřív než ho dostane ?? Co je to za příšerný teleta, který pošlou peníze předem ??? A ještě k tomu někomu, jako je holka ze štikovic famílie??? Ty lidi jsou opravdu pitomí až na půdu!!! Pokud někdo tohle udělá (platí předem), tak opravdu není k politování!! A myslete si o mě co chcete, je to můj názor!!!
Přesně tak, sepsat a předat podklady na policii.
Ale na druhou stranu nechápu ty osoby, které od takové skandalistky něco kupují. To ta vidina levného značkového zboží je tak silná? Děvčata nezlobte se, ale jste kozy májové.
Něco podobného provozovala Nela Slováková. s rouškami a dezinfekcí v době covidu.
Holky vzpamatujte se, vezměte rozum do hrsti a přestaňte se chtít podobat ženám typu Štiková Slováková, Hanychová. Vždyť je živí pouze váš zájem.