Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly, říká se. Plný význam lidového rčení nyní pocítil i herec, scénárista, dramatik, filantrop a současně spoluzakladatel Divadla Járy Cimrmana Zdeněk Svěrák (88). Vlnu urážek, které jsou daleko za hranicí, přitom odstartoval jediný podpis. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Svěrák léta nepobírá politiku Česka, co se prsí do Slovenska ?!
Svěrák je pro mě nechutný a stačily mi jeho žvásty kdysi s Čáslavskou , kdy do prezidentské funkce podporovali Schwarzenberga, který by si je čechral vlastní pírka a na Česko by kašlal. Nikterak chytrý by brázdil svět, asi tak, jak současný prezident Pavel.
Ale na netu koluje soubor jak mohl už dříve cestovat,jak občas někoho udal a že vůbec nebyl "svatý a čestný i čistý".Je to starší věc a jméno ze spisu si nepamatuji.A čemu mám věřit?
Chcem len opraviť, že Martina Šimkovičová je ministerka kultúry!!! A chválim pána Svěráka, že aj v jeho veku sleduje aj dianie v slovenskej kultúre a vyjadruje sa k dianiu. Asi má informácie o kultúre na Slovensku od slovenských umelcov. Isto nie je dianie v slovenskej kultúre také pozitívne ako si vy, ktorí ste Svěráka kritizovali, pozitívne, keď sa proti ministerke Šimkovičovej búri celá kultúrna obec, nie len herci.
adriana Minarovicova
---------------------
nevím, která celá kulturní obec se bouří, ale pokud jsou u vás umělci na tom tak, jako u nás - vedeni Čvančarovou, Geislerovou , Holubovou ( tj. v mozku guláš ) ... pak potěš pánbu.
Já osobně vám ,Slovákům, závidím Fica, neboť vaše puta čaputa vám tam ten život pěkně dorazila, jako nám teď usilovně činí Fiala a Pávek z Hradu.
Nevím, proč má někdo potřebu napsat Mezinarodni ostuda.
Jen to ukazuje že blbouni jsou i za našimi hranicemi. Dezolati a užiteční id..ti jsou všude.
Ani jeden pisalek na pana Svěráka nemá.