Vodou zdemolovanou severní Moravu a Slezsko navštívil i prezident Petr Pavel (62). Jenže hlava státu jenom nepříhlížela, ale vyhrnula si rukávy a přiložila ruku k dílu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Prezident na začátku povodní sdělil národu cit :
" to překonáme a budeme silnější !
(Jsem slušný šlověk, ale většího blba jsem snad nepotkala, vzkázala jsem mu, až nasadí gumáky a jede pytlovat písek ! Je voják , vrchní velitel státu! ) .
Já nevím, jak je možný, že mu ty bláboly někdo nekoriguje.
To je to samé, jako když kvůli Ukrajině už finančně padáme na hubu a kdy i zdravotnictví nám tady rabují, jak jsou nárokoví mít všechno a pavel si klidně řekne : cit : " padáme, abychom se naučili vstávat ( Vzkázala jsem mu , že padat může leda on na cvičáku, mě nedonutí a on má v popisu práce svoje občany chránit! , ne je využívat) .
A jeho heslo co tady srandovně v Praze zašitý Ukrajinci po něm opakují cit : " Ukrajina bojuje za naši svobodu , za nás " To jako fakt ?
Svobodu zatím máme, i když na občany, aby je znormalizovali nasadili vládního cenzora, vojáka Foltýna , ten aby hlídal kdyby lidi měli protiukrajinské kecy a já jsem s ním v rozporu, protože Putin po nás nejde, byť tu máme snaživce a la Fiala a Pavel. Tak zatím tady válku nevidím, ale když vidím, jak Fiala lezl do zadku Leyenové Uršule a jak s námi vymetli a jak Pavel lítá po světě a výsledky pro ČR nevykazuje , možná by si měli Putina pozvat do Parlamentu, aby jim to vysvětlil a Brusel s Merkelovou by měli vysvětlit jemu, proč Minskou dohodu zapomněli v šuplíku!!! A zelenskyj byměl vysvětlit jejich svastiky na tancích a jaký režim vlastně plánují po válce.Jeví se už jako diktátorský ! Místo rozumu tady vyhrožuje cenzor občanům cit. " s těmi svi. němi se nebudu mazat " a k tomu přicmrdává geront za ODS , muzikantská Liduška české politické scény od 1998 Mirka Němcová, vyučená opravářka zemědělských strojů a jsme pro ni švábi .
Místo rozumu nám Fiala vykládá o Nutelle a kečupu místo, aby se rval v Bruselu o energie.
-------------
A tato skvadra má odpovědnost za vzdělání, školy, zdraví, zdravotnictví, průmysl, banky , zemědělství, stavby,
EM1234:
Pavel mele naučené fráze. Nepřispívá ze svého nadstandartního platu nic, stejně jako Fiala ( ten bral a nyní jeho syn) na nic neříkají neziskovku Barmské ženy milionové dotace. A jakou částkou Stanjura přispěl ze svého platu na svou Opavu? Mají akorát plné huby planého žvanění