Jak dostat tatínka do polepšovny, anebo spíš maminku do blázince? Hra kdo s koho v podání bývalých partnerů Agáty Hanychové (39) a Jaromíra Soukupa (55) zase přiostřuje. Jaromír nasadil ostré náboje a zdaleka ještě nepoužil největší trumf. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
I kdyby nevydýchal, znamenalo by to jenom to, že do toho vztahu dal víc. Což si i já myslím.
Z výroků Žilkovic, jak dítě bylo úkol č. 1, je mi za daných okolností nanic.
Tyhle sé Re blity jsou tu jen pro pobavení a lidi v diskuzích mají tak leda na háku. Ale Máňa s Růženou i Božka jsou z toho na větvi. A neusnou z toho .
Ze všeho co čtu mi vychází, že Agáta je posedlá Soukupem, ne naopak!
Nesmířila se s tím, že utekl ( ona tvrdí opak ) .Být Dopitou, zeptám se " hele a co já? I kdyby se bavil Soukup s každou z tvých údajných kamarádek, nemělo by ti to být fuk, když máš mě ? ! "
Stejně tak nevydýchala Stropnického stará Žíla , která mě nepřesvědčí o tom, že Holomáč je kvalitní výměna .Ten je tak dobrý na výpomoc při rekonstrukci domu a zářivé fotky štěstí adresované jistě Stropnickému.Stejně tak Dopita u Agáty je k použití na úklid a vaření, neb Agáta pro samé kecy s Holčičkami na domácnost čas nemá.Oba pánové mají nyní asi trvalé bydliště hlášené na místní MČ.