Víno a ryby: Kapr Szekély | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 6. října 2024

Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna

Víno a ryby: Kapr Szekély

POTŘEBUJETE: 4 filety z kapra s kůží 2 lžíce vepřového sádla sůl mletý pepř 1 papriku 1 cibuli 4 stroužky česneku 1 malou pálivou papričku 2 rajčata 1 Křimické kysané zelí 1 zakysanou smetanu  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.