Anna K. se už jednou s Varteckým rozešla: Chtěli jsme děti, ale | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 19. září 2024

Svátek slaví Zita, zítra Oleg

Anna K. se už jednou s Varteckým rozešla: Chtěli jsme děti, ale

Ten rozchod musel přebolet, pokud tedy platí, že »ženský jsou držáci a kluci spíš křehčí stvoření«. Tak to alespoň říká zpěvačka Anna K. (59). V týdnu oznámila, že už v březnu se s kytaristou Tomášem Varteckým (54) rozešli. On vzápětí zveřejnil fotku s novou partnerkou. Po sedmadvaceti letech na divoké houpačce propadů, bolestí i radostí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Helena K
12. 08. 2024 16:00

Mrzí mě to, připadali mi prima, mají toho za sebou hodně, mohli už jen užívat....ale to si myslím já, kdoví co oni. Zpěvačce přeji prima život v kruhu ověřených přátel a dál hezké písničky. Její konzerty jsou úžasné, má na čem stavět.

reagovat nahlásit
fany22
11. 08. 2024 11:00

Oceňuji na ní tu empatii, že si uvědomovala, že i pro toho partnera fatálně nemocné je ta situace velmi těžká. To není úplně běžné.

reagovat nahlásit
beladona
11. 08. 2024 10:28

Kdysi jsem ji potkala v parku nemocnice, kde byla na kontrole a bavily jsme se.Jen tak.Byla milá, normální .Myslím, že bez něho jí bude líp, což zatím neví...
Jenže potřebuje pracovat a on ? Dodá texty ?

reagovat nahlásit
fany22
11. 08. 2024 10:56

Ano. O to zřejmě mohl být ten rozchod ještě složitější.

reagovat nahlásit
Jana Kličková
11. 08. 2024 05:10

Anička je úžasná žena... přeji hodně štěstí a je lépe.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.