Před pár lety začala měnit dosavadní život, aby měla víc času na rodinu a dopřála si s ní i maximum zážitků. Druhý domov s manželem vybudovala v Karibiku a víc než denní práci se věnuje investičním příležitostem, protože stále myslí i na budoucnost synů Bruna a Maxe. Odlišné životní tempo, kde nachází dostatek prostoru i sama na sebe, ale není všem úplně po chuti...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hlavně, že Krainová píše o slušnosti !
Je sprostá, jak kanál.Sprostá , jak např. další naše hvězdy , tj. Žilková, Hanychová, Architeva ..Tyhle ženské zhrubly , v hlavě toho moc nemají , kdyby jo, věděly něco o chování. Mají slovník dlaždiče a nedochází jim, jak jsou primitivní , že načančaný obličej a kanál z úst dohromady nejde .
Krainová ať má miliony, je mi to fuk.Jen nevím v čem je zázrak její osoby. Dře jako blbá, aby se vešla do šatů.Modeling ji živí, tedy je i toto její pracovní náplň, když není přirozeně štíhlá.V 50 letech vypadá normálně, až na ten obličej.Dyť ženské v 50 jsou dnes mladý.
.Všimla jsem si, že modelíny mají doma svoje obří fotky na stěnách.Stejně tak i u Krainové, Kubelkové .....
Bavilo by vás tady někoho denně na sebe koukat na zdi a bavilo by to vaše děti?
Jitka Hale
------------
její děti bych srovnala ! Když jdu já do obchodu a lítají tam a řvou, ozvu se !A to hodně nahlas a většinou je pokoj.Takové děti mají blbé rodiče.Chytrý rodič učí dítě etiketě a chování od mala.Bylo by mi fuk, jestli jsou od Krainové nebo jinak.Prodavačky to mají ale složité, ihned si na ně takoví jedinci stěžují a majitel obchodu spíš setře prodavačku, než tyhle " nedemokraticky" uřvané rodiny v našich obchodech, restauracích a cukrárnách.Dokonce i v knihovnách, kde lidi studují se je bojí napomenout, anebo vyhodit!
Proč tohle srovnáváte?
Ona má taky hodně práce, nebo aspoň hodně měla, aby se prosadila,Vy máte svoje směny dané , ona pracovala mnoho hodin navíc a kdybyste vypadala jako modelka, mohla jste to zkusit jako ona.Ona nemůže za to, že někteří jsou ještě blbější, než ona a vozí se po ní, že když to sami nedotáhli dál, tak Krajinová jakože provokuje!
😂 Lidí jsou podle ní zlí, závistiví a jen jí nadávají... Ona přeci dělá všechno, co ostatní matky a manželky. Děti do školy, na kroužky, pak rychle do práce. Z práce uvařit, uklidit vyprat a honem na ten běh. Napsat s dětmi úkoly a šup posilovat...😂😂😂
Hele Krainová, nikoho nezajímáš! Spíš nám vadí, že se nám všem tady vnucuješ ! Když se ti tak daří, tak si to nech pro sebe, my máme zájem o úplně jiný lidi, co jsou pro společnost opravdu přínosem a navíc mají něco, jako je skromnost, inteligence, pokora a hlavně taková ta krása uvnitř ! A to ty rozhodně nemáš, tak zalez nebo si běhej a užívej si ty svoje prachy, majetek, domy, děti a manžela !
tak hele, aby bylo jasno!
Když už mluvíš za všechny, tedy nedovoleně i za mě, sděl mi okamžitě o jaké " ůplně jiné lidi " mám podle tebe já zájem?
Vždycky mluv za sebe, nepleť sem " my " , jakože my
všichni za tebou stojíme. Já ne!
Krainová je mi lhostejná, ale tohle " my " a schovávání se za " nás je víc" mě zvedá ze židle pokaždý, když tohle nějaký ňouma použije
No prakticky jsou ty hejty všechny pravdivé. Nejhorší na tom ale je, že je to opravdu vyzobaná slunečnice, nebýt botoxu a plastik, tak je to hrozná baba. A ještě horší je ta její namyšlenost!!!!