Měl to být veliký návrat ostrého kritika české gastronomie. Jenže nyní Zdeněk Pohlreich dostal od vedení televize stopku a co se bude dít dál, nikdo netuší!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
stařec; si vynucuje, aby mu odpovidali, Ano šéfe! Přes psa nevidí na tramvaj, ale mazanej a sprostej! Ty jeho umazaný talíře, jakým si výpekem a účtuje si za to 700,-kč! patlal!
Je to škoda. Nebyl to totiž prvoplánově pořád o vaření, jak se tady někteří diskutujících domnívají, ale o kvalitě české gastronomie, resp. v řadě případů o nekvalitě. Pan P. předvedl, že lze vařit a v gastronomii podnikat na zcela jiné úrovni, než jsme byli v české kotlině po desetiletí zvyklí. Ale chápu mnohé hospodské "podnikatele", že jim tento pořad byl a je proti srsti, neboť mnozí nejsou schopni unést kritiku a raději hospodu používají jako pračku peněz, než by začali podnikat poctivě.
J.N; to si děláte legraci, s tím jeho poctivým podnikáním, že? Také jste si koupil vilu u moře, také pracujete poctivě! ? Jediné co on umí, chválit sebe a lhát a každého urážet!
Řekl bych, že pana Pohlreicha zařízla samotná TV Prima, denně odpoledne točí Ano, Šéfe, stále dokola, pak jest v noci. Ti, kteří Primu sledují, musí již znát pořád zpaměti. Prostě všeho moc škodí
Jednou pan Pohlreich říkal, že konkurence vyřeší trh. Je to tady. Pořadů o vaření je plno a vydrží ti nejlepší. Dostalo to Babicu i Hrušku, další na řadě je asi on.