Drsné následky léčby Slováčkové: Strach a noci v slzách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 16. září 2024

Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda

Drsné následky léčby Slováčkové: Strach a noci v slzách

Při léčbě rakoviny je fyzický stav jedna věc, tou druhou je psychika, která si s člověkem dovede pohrát. Své o tom ví i herečka a zpěvačka Anna Slováčková (28), která během léčby sdílí na svém instagramovém profilu nejen pozitivní příspěvky, ale i ty ukazující tvrdou realitu boje proti zákeřné nemoci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
02. 08. 2024 22:11

Přeju jí uzdravení,ale nemyslím si,že jižní sluníčko je pro onkologické pacienty vhodné.Měla jsem rakovinu 3x a pokaždé mě upozornili,že se mám slunci vyhýbat a to i slunci u nás.Takže žádný Egypt,Turecko.

reagovat nahlásit
zasepsal
03. 08. 2024 20:35

Ano, je to tak ... žeby si Anna prostě už jen, v závěru života, chtěla ještě trošku užít ... ? ... No, snad to takhle není ...

reagovat nahlásit
AHel
02. 08. 2024 20:06

Moooooc síly, energie a štěstí posílám, ať to všechno napodruhé vyjde. Jste statečná, klobouk dolů. Držím palečky

reagovat nahlásit
Květoslava Velanova
02. 08. 2024 18:48

Mám známou, která si také podruhé prochází stejnou nemocí jako Anička. A nevzdává to. Nosila paruku, ale na holé hlavě jí moc škrábala. Tak nosila šátek. Teď jí vlasy povyrostly, sice jen 2 cm, jsou kudrnaté a moc jí to sluší.
Holky, přeji Vám hodně pevné vůle, vytrvejte a dobrý výsledek se dostaví . Potom si budete užívat toho znovu nabytého zdravíčka.Hodně štěstí.

reagovat nahlásit
Ella
02. 08. 2024 17:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

reagovat nahlásit
korytnackahela
02. 08. 2024 12:55

Holka zlatá, všichni ti přejeme jen to nejlepší, aby ses co nejdříve uzdravila! Jsi opravdu moc statečná, ale proč se pořád ukazuješ s tou holou hlavou, když ti přece paruka moc sluší!!

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.