Při léčbě rakoviny je fyzický stav jedna věc, tou druhou je psychika, která si s člověkem dovede pohrát. Své o tom ví i herečka a zpěvačka Anna Slováčková (28), která během léčby sdílí na svém instagramovém profilu nejen pozitivní příspěvky, ale i ty ukazující tvrdou realitu boje proti zákeřné nemoci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přeju jí uzdravení,ale nemyslím si,že jižní sluníčko je pro onkologické pacienty vhodné.Měla jsem rakovinu 3x a pokaždé mě upozornili,že se mám slunci vyhýbat a to i slunci u nás.Takže žádný Egypt,Turecko.
Mám známou, která si také podruhé prochází stejnou nemocí jako Anička. A nevzdává to. Nosila paruku, ale na holé hlavě jí moc škrábala. Tak nosila šátek. Teď jí vlasy povyrostly, sice jen 2 cm, jsou kudrnaté a moc jí to sluší.
Holky, přeji Vám hodně pevné vůle, vytrvejte a dobrý výsledek se dostaví . Potom si budete užívat toho znovu nabytého zdravíčka.Hodně štěstí.
Holka zlatá, všichni ti přejeme jen to nejlepší, aby ses co nejdříve uzdravila! Jsi opravdu moc statečná, ale proč se pořád ukazuješ s tou holou hlavou, když ti přece paruka moc sluší!!