Petr Pavel se těší na novou halu v Ostravě: Na koncert chci ještě jako prezident! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 17. září 2024

Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof

Petr Pavel se těší na novou halu v Ostravě: Na koncert chci ještě jako prezident!

Nová koncertní hala je Ostravě stále blíže a velmi zajímá i prezidenta Petra Pavla (62). Osobně dorazil na slavnostní poklepání na základní kámen spolu s autorem návrhu haly, v níž má jako první zaznít Janáčkova Sinfonietta.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
20. 07. 2024 12:51

Mě by zajímalo, jak velký rozpočet na útraty Hradu momentálně je.
Dál by mě zajímal seznam záslužných akcí pro občany ČR , které po svém zvolení buď sám vyprovokoval, nebo je spoň svou autoritou podpořil a to jak doma, tak ve světě.
Zatím vidím jen vejlety a reprezentaci a jinak pro Česko nic..

Jediné co je hmatatelné ( hmatatelné proto, že v peněžence Čechů ) je drancování naší poklady pro podporu nijak s námi / nikdy v minulosti / nesympatizující Ukrajiny a podpis na valorizaci důchodů, kdy podpisem škrtl oprávněnou částku valorizovat o 1000Kč/měs , kteroužto valorizaci se zavázala v programovém prohlášení vláda Fialy podpořit . ale pak Čechy podtrhla.
1000 Kč od každého českého důchodce tedy plyne měsíc co měsíc na zde ubytpvané ukrajinské důchodce, matky s dětmi a zdravotně či mentálně postižené Ukrajince, tj. chráněnou skupinu, která nemůže pracovat ( a každý měsíc o další a další přibývá )
K čemu mi je takový prezident?
Dyť on nic neřeší.
Na veřejnosti , jako robot přečte co mu dají, že má přečíst a pak hajdy do světa si to se svou kopírkou Diany a puty Čaputy užít.
Je pro mě prodělečný !!!!
A račte si přiznat, vážení, že pro vás také!

reagovat nahlásit
beladona
20. 07. 2024 12:52

Oprava : nijak s námi sympatující Ukrajiny!

reagovat nahlásit
hejhej
20. 07. 2024 15:34

beladona: Hudbě možná Pávek rozumí jako koza petrželi, ale musí se zviditelnit. Ničemu nerozumí, který za státní peníze cestuje po světe s tou svou komunistkou. Pavel je jenom nic neříkající loutka.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.