Pohublá Tomicová ve Varech: Z baťůžkářky je černá mamba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Pohublá Tomicová ve Varech: Z baťůžkářky je černá mamba

Přijela na karlovarský festival v džínách, tričku a s baťůžkem na zádech, pak se herečka Pavla Tomicová (62) proměnila v zářivou hvězdu, která by vytřela všem zrak i v Cannes nebo Benátkách.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
07. 07. 2024 20:38

V riflích a triku se mi líbila víc.Spíše než nepřirozeně vyumělkovaná jí sluší sportovní variace.Je

Tohle je jenom na vztek Malýmu aby viděl o co přišel.Toho jejího smůtnění už bylo dost.Už je to otravný.

illenne
07. 07. 2024 13:15

Měla by si uvědomit, že není dobré, aby do nekonečna vzlykala, protože ji manžel opustil kvůli jiné. Tím život nekončí, naopak. Co s chlapem, který odejde, ještě kvůli němu brečet. Děti už má velké, má si dát život do pořádku a hlavně tomu nezodpovědnému chlapovi ukázat, že už je pro mne nula. Být ženou nejen, když mne tým visážistů, stylistů, kadeřníků upraví tak, jak by to mělo být. Více ženskosti nedá v běžném životě až tolik práce. Namalovat se, hezky obléknout, učesat . Tak může vypadat i potřebné sebevědomí. Takhle to mám po většinu svého života. A možná i proto mám vše v pohodě. Důležité je, že to tak vnímá i mé okolí.

jan rodin
07. 07. 2024 10:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Květoslava Velanova
07. 07. 2024 09:01

Moc to paní Pavle v černých šatech, novém účesu a nalíčení ve Varech sluší. Úplně jiná žena.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.