Že zpěvácí a herci občas přijdou s prohlášením o konci kariéry a pak se znovu někde vynoří, je vcelku běžné. Ne tak Viktor Preiss! Ten své rozhodnutí odejít definitivně do důchodu bere jako definitivní. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Viktora Preisse mám ráda.Oceňuju na něm,že ví kdy ze scény odejít se slávou .Od něj by se měla učit Bohdalová a s prapodivným zviditelňováním se ukňučenýho Krampola.
Tohoto herce mám fakt ráda. A o málokterém bych to mohla říci! Respektuji jeho rozhodnutí skončit, ale je mi to líto. Jeho hlas a herecký projev je pro mě velmi zajímavý, přitažlivý, cenný.
Viktora Preisse jsem nesnášel až do doby, kdy natočil "S čerty nejsou žerty". Od té doby je to "můj herec", oblíbenec. Jeho projev, talent, prostě vše je super. Viktorie, užívejte si zaslouženého odpočinku a HODNĚ ZDRAVÍ!! Petr
p.Viktor Preiss je herec který bude vždy mít svým způsobem úctu diváků ať divadelních představení nebo filmu.Včetně rozhlasových her. p.Preiss děkuji vám a také vaší milované ženy Jany za všechny vaše divadelní představení, filmová a televizní představení včetně rozhlasových představení.👍😘💐🌹🥀🌺🌷
Děkuji panu Petru Preissovi za veškerou jeho dosavadní práci. Je to můj (od útlého dětství) nejoblíbenější herec! Neskutečně všestranný a uvěřitelný. A chytrý skromný sympaťák.🍀