Ňadra Arichtevy jako hit internetu: Co k nim řekl Roman Vojtek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 15. září 2024

Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila

Ňadra Arichtevy jako hit internetu: Co k nim řekl Roman Vojtek?

Prsatá kauza Veroniky Arichtevy (38) má překvapivou dohru. Nemístnou poznámku manželky herce Filipa Blažka (50), Jolanu, totiž odsoudilo mnoho hereckých kolegů. Veronice vyjádřil podporu i Roman Vojtek (52).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
06. 06. 2024 23:44

Napsala "to je ostuda Filipe Blažku"?? Veronika u mě klesla na dno. Původně oblíbená herečka. Zveřejnila soukromou zprávu od Blažkovy manželky a zatáhla do toho jejího manžela??
Navíc když ta soukromá zpráva měla pravdu? Mají jí lidé lichotit, když zbytečně vystavuje své nedostatky?
Podpora hereckých kolegů - kolik je mnoho? Pár žen které odkojily a jsou na tom podobně. I ten Vojtek jako řešení nabízí podprsenku.
Veronika se jenom potřebovala zviditelnit a husičky typu Agátiných Holčiček (nejspíš ty samé) rozpoutaly hon na Jolanu i na Blažka. Veronika není hloupá, věděla, že se to stane.¨
Takže za mě - držet se od mazané Veroniky dál.

reagovat nahlásit
beladona
05. 06. 2024 22:36

Architeva sama o sobě je sprostá jako kanál.Pokud vypadá takhle, tak snad má soudnost a podprdu si vezme!
Ta druhá se do ní navezla a obě jsou na tom tak, že kravky obě na entou!
Že probírají věčně zadky a prsa je fakt dekadence a od 30 letých bych čekala, že mají jiné zájmy.Tyhle dvě nemají.Žijí virtuálně a bedlivě sledují co si o nich kdo myslí.Že se k tomu přidala i Bočanová mě šokovalo a že někdo tam tvrdí, že prsa po dítěti má každá visací je děsný.Nemá, dámy!Nemá to každá! A když, tak nosí podprdu.V životě jsem nezahlídla tolik placatých prsů v obřích výstřizích, jako poslední léta. Hm, a dámy říkají prsům "kozy", degradují samy sebe! A to je šílený.A Architeva ne, že si to vyřídí s ní, obrací se na Blažka. Co on s tím má ? Hm, Arcjiteva je manipulativní mrcha a tohle je lacinej fígl.
Mnoho hereckých kolegů co " odsoudilo " Architevu, nech´t odsoudí tu obhroublou mluvu, ale fakt- kdo dospělý je až tak blbý, že řeší tohle ?!

reagovat nahlásit
Marta Kubíková
06. 06. 2024 09:49

Podívejte se. Nevím jakou povahu a zájmy má Arichteva, doteď jsme nevěděla, kdo je Blažková.
Nicméně, i když jsou obě posedlé svým vzhledem, to co udělala Blažková, je hloupé a hodné tak akorát nějaké puberťačky. I kdyby tam Arichteva vystavila cokoliv, co se mi nelíbí, okomentuji si to pro sebe a nebudu nikomu psát sprosté hejty.

reagovat nahlásit
Dianthos
06. 06. 2024 23:46

Ty dvě se znají. Nevíme, jak spolu komunikují, jaké jsou mezi nimi vztahy. Každopádně jsou to ale vztahy soukromé a ta zpráva nikdy neměla být zveřejněna.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.