Dopis Bartošové pro Artura: Lítost i podraz, tvrdí Cimický | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dopis Bartošové pro Artura: Lítost i podraz, tvrdí Cimický

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) se odhodlala k zoufalému kroku. Syn Artur (14) s ní nekomunikuje, a tak se ho rozhodla oslovit za pomoci médií. Otevřený dopis ale vzbudil mnoho rozporuplných reakcí. Jak Ivetin počin hodnotí psychiatr Jan Cimický? „Vnímám to jako zoufalství matky, která přišla o syna. Dospívající chlapec ale může takovou věc vnímat jako podraz!“ rozebírá dopis specialista na lidské duše.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

honzadv
04. 09. 2011 12:17

která lituje a vidí jen a jen sebe. Zlá líná veš a notorka, která je zchlastaná 24 hodin denně, a jezdí si za vysomrované peníze po světě, Na syna kašlala vždy, je to nejhnusnější s.ině, která se tu kdy objevila. I teď ta ludra nechutáná zpuchklá lituje jen a jen sebe, nemá ji kdo mýt poblitou a přebalovat podělanou. Ať se OPRAVDU zabije, bude klid od ní a její vylhané bolesti, ta abchyně ať už je po smrti, bude VŠEM líp a nebude chybět nikomu na světě. Fakt - ať je už po ní!

duncinela
04. 09. 2011 13:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

duncinela
03. 09. 2011 09:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jade
03. 09. 2011 08:23

Myslím, že Iveta Bartošová ve svém dopise zase jen vidí sebe. Píše o své samotě. Možná by to Artur neviděl jako podraz, kdyby mu napsala něco pěkného, co by Artura potěšilo a sdělila mu, že o něho bude bojovat a má ho ráda, i přes to, co se vše stalo. Pro tuto zprávu neměla využívat média, ale třeba email. Snad zná email svého syna!?

duncinela
04. 09. 2011 13:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

otrok
02. 09. 2011 01:20

Tahle ostuda národa patří do blázince.Klecové lůžko a studenou sprchu každé dvě hodiny,

salamandr1
01. 09. 2011 22:43

Iveta ať je jakákoli, jako matka v určité oblasti selhala a je si toho vědoma. Ten dopis je velmi smutný a zoufalý a Iveta vnitřně velmi trpí. Tohle jí hodně ublíží. Je jí jasné, že teď bude o Artura postaráno, ale zároveň to asi cítí tak, že se Artur nechal koupit....

sport17
02. 09. 2011 00:06

Ten dopis je ubohé vydírání a lítostivá jsou jen slova,nic víc.Artur konečně po dovolené v Itálii pochopil nebo poznal aspoň část pravdy.Ty si jako myslíš,když plánovali,že budou v Itálii nebo že budou jezdit sem tam,že to bude pro kluka dobré.Myslela jen ne sebe a na užívání si s milencem.Psát,že se kluk nechal koupit je nestydaté.O koupi by se dalo mluvit,kdyby šel ze zajištěného a pohodového na přepychovékdyby ho otec přetahoval a sliboval peníze. Já jsem si vždycky myslel,že k dětskému životu patří řád,­záze­mí,pra­videl­ný režim,láskyplná péče a soukromí,Nic z toho si Artur neužil,zato o tatínkách na sezonu ví své.Také umí ošetřit matku při kolapsu při angině a o tom,žeby mu maminka namazala krajíc mohl jen snít.IB vnitřně trpí maximálně tak nedostatkem alkoholu a sexu, a smutek a utrpení,lítost a omluvy bude ventilovat tak dlouho,dokud bulvár bude za to platit. Už nic na světě ji nezbaví nálepky špatná matka ,špatný člověk,špatná zpěvačka.

qwertina
02. 09. 2011 00:55

honzadv
04. 09. 2011 12:18

Houby trpí, je to *** líná, komedie stará, chybí jí péče, to Artur ji zvedal z blitků a ožralou křísil, škoda, že se nezabila opravdu.

pavucinka
01. 09. 2011 21:52

Ta nahrávka nebyla definitivní, měla se ještě upravovat.Někdo to vyhrabal, aby byla senzace..... Iveta není větší blázen než sami psychiatři,to si pište.

sport17
01. 09. 2011 22:50

Ten,kdo si říká zpěvák by měl předvést minimálně standartní výkon i bez upravování,protože je zceela běžné že na akcích zpívá naživo.Není to senzace,ale jako obvykle ostuda a jediný,kdo to mohl vyhrabat a pitomě nabídnout novinám je IB. Iveta není blázen,aspoň papírově,ale chová se tak.Nedovedu si představit normálního člověka,který pouští do medií to, co ona.A i když pominu výplody posledního týdne, které jsou motivovány ziskem (a nevadí jí,še špiní její nejbliž­ší),vz­pomeň­me na rozjásané zprávy a fotky to zpláže,vířivky či postele,plánování mimin­ka,svat­by,kou­pě bytu a další a další zprávy,kterými krmila media z daleké Itálie. A následné zhrou­cení,­zmrtvý­chvstá­ní,ús­měvy­.pos­měšky a další zhroucení,žádosti o pol쨭évku,­zamas­kova­né výlety a posléze účelová lítost .Iveta možná není větší blázen než psychiatři(než to bude na papířr),ale rozhodně je menší blázen než vy.Protože jen úplný cvok může psát to,co vy.Ale je fakt,že už nás tu napadlo,jestli nejste sama IB.Projev by tomu nasvědčoval

leguana
02. 09. 2011 15:26

Pavučinko, co kdybys už slezla z vajec? Sama si protiřečíš. Kvalita hlasu je o tom, že nepotřebuje úpravu technikou.

hillarka
01. 09. 2011 21:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

xcarodejka
01. 09. 2011 16:47

nepamatuji s e na nic,co by jste kdy udělali včas a nějak zakročili, když je třeba. Býváte velmi, velmi obezřetní,jelikož se bojíte zodpovědnosti. jste nejsití sami sebou.... Když si uvědomíme, že se dříve popravovalo a poslední slovo mohl mít právě psychiatr, který rozhodoval zda byl či nebyl daný zločinec v afektu a zda je právně způsobilý.
K Ivetě. Ona je nezvyklá být sama a tak se chopila tužky. Stejně jako vězeň, který je na samotce. Pomáhá to na chvíli. Eldorádo se docela povedlo, a už se našli tací, kteří ho za každou cenu kritizují. To by neměal brát Iveta vážně a naopak by ji takové "falešné nepřátelství" mělo nakopnout. Rozhodně jsou to lidé,kteří ji nepřejí a jsou mezi nimi i někteří , "bejvalí". Iveta je naivka a neumí skutečně nenávidět, ale nekteří to svedou. To už jsem taky měla čest poznat, a pak si člověk připadá až příliš hodný, de facto hloupý. Ale nepleťme si ty dvě věci . dost často se zaměňují. Stejjeden takový člověk vedle Ivety vyskytl a je to trapné. Myslím, že pro průměr.inteligent. člvoěka je snadno odhalitelný a vážně by si měl dělat jen krátkodobé povrchní známosti, vyhledávat takové ženy, je jich vážně bohužel dost.

sport17
01. 09. 2011 21:03

To,že je IB naivní neomlouvá její ničemný zahálčivý život.Člověk nemusí být nijak moc inteligentní,aby mohl žít hezký zajímavý život, chce to hlavně dávat,ne jen přijímat.Proč by bulvár a jeho čtenáři neměli kritizovat línou sebestřebnou osobu,která za několik posledních let nic kloudného nedokázala.Prý zpěvačka-kde jsou nějaká CD,DVD,vyprodané kluby a sály.Nic.Kde je zmiňovaná charitativní činnost,akce ve prospěch potřebných nebo aspoň dárky nemocným dětem.Nic.Zato se od ní samé dozvídáme velmi osobní informace o různých orgánech,předvádí se s milencem(nic proti milencům,jsou fajn) v různých situacích,plánuje miminko,plastiky ,stěhování sem,stěhování tam,chvíli miluje , chvíli nenávidí,vlasu prodlužuje či zkracuje,je nemocná a je zdravá,prostě lže nehorázně.Píše deníčky,SMS o otevřené dopisy,vrší ostudu na ostudu.A pero to ,co musel vydržet syn neexistuje omluva.Tu tužku jí měli vyrazit z ruky,to není zpověď ale literární prostituce.A co se týče Eldoráda,je to děs a hrůza,z té nahrávky je jasné,že ztratila hlas i sounost.Jako terapie oboje dobrý,ale nezveřejňovat.

alun-ka
01. 09. 2011 15:24

proč by to jinak dělala,bulvár jí nedá pokoj,tak jako tak,tak bych jí přála,aby za to od Blesku zhrábla aspoň pořádnej balík.

hafyhaf
01. 09. 2011 09:38

vy opravdu věříte že ten dopis psala matka synovi? Podle mě ho psala IB pro čtenáře bulváru a na syna při tom zase až tak moc nemyslela. Myslím že spíš napsala co se od ní čekalo než to co si opravdu myslí. A s tím že mu to ublíží bych si taky hlavu nelámala, ten kluž už toho od ní zkusil tolik, že tohle je to nejmenší...

herpes
01. 09. 2011 11:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

salamandr1
01. 09. 2011 22:44

koukám, že nějakej čoklík ví všechno nejlíp.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.