Celé Čechy se stále vypořádávají se smutnou zprávou o odchodu knížete, který ve věku 85 let podlehl vleklým zdravotním komplikacím. Nesmutní jen blízká rodina, tichou vzpomínku mu věnuje i šlechtična Zita Pallavicini a jejich syn Eduard. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nechme mrtvým jejich klid odpovidat se všichni budeme odpovidat vyšší instanci. Vždy si vzpomenu na babičku, která se při chvále na kohokoli zeptala "Už jsi s ním/ní dedila?" V těchto případech si na ni vždycky vzpomene
To se divím, že se nezajímala o test otcovství a jeho výsledek, když jde práva dítěte, které má právo na podíl , pokud by šlo o otce dítěte a to velmi zámožného.
O vlastních sourozencích vůbec nemluví. Občas se zmíní o nevlastní sestře-*rodiny strýce,který ho adoptoval kvůli dědictví.Dcery neadoptovaly. Zajímalo jej majetwk, pohodlí, titul. Nedostudoval.
O vlastních sourozencích vůbec nemluví. Občas se zmíní o nevlastní sestře-*rodiny strýce,který ho adoptoval kvůli dědictví.Dcery neadoptovaly. Zajímalo jej majetek, pohodlí, titul. Nedostudoval.
To je ale ubohá konverzace.
Zajímalo by mne co jste udělali pro tuto zemi vy,že se tak sprostě navážíte do knížete a ještě hodnotite jeho osobní život. Styďte se!
Alexander Chylik: Buďte soudný, fůra lidí pro tenhle stát udělala víc, než tehle věčně spící jedinec!! Ten udělal zkraje hlavně pro sebe i s tím dramatikem, jako první si přihráli majetky o kterých ten dramatik říkal, že nic nechce vrátit!!
Jestli je matka přesvědčená, že je jeho, tak může matka nechat udělat testy DNA dodatečně a pak by syn mohl i dědit ! Jinak nechápu, co na tom starým inkotinenčním žvatlalovi bylo před 20 lety, teda mimo jeho majetku, tak sexy !
To je teda levoboká aristokracie,asi jako ten náš kulturní rybníček.Kámen s cihlou,kámen s kamenem a cihla s cihlou,sám knížecí levobok a další levobok v rodu,komu všemu budeme platit nejen funus,ale snad i pozůstalost?Když se přihlásím že i já mám nárok,co se asi stane?Nejednou na jednání usnul až vypustil na oblečení a židli a teď se kníže zapomněl anebo naopak rozpomněl na co to má?
je mu podobnější víc než jeho starší uznané děti dohromady.
Ta jeho Tereza ta si děcko spíchla jinde a jemu nedopřála mít levobočka? Ti dva si neměli co vyčítat.