Květa Fialová (81): Strach z rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Květa Fialová (81): Strach z rakoviny!

Herečka Květa Fialová (81) musela být opět hospitalizována v nemocnici! „Špatně se mi dýchalo, tak jsem šla na rentgen plic a tam viděli nějaký novotvar. Mysleli si, jestli nemám rakovinu, a tak mě začali zkoumat,“ prozradila slavná představitelka Tornádo Lou z legendární parodie Limonádový Joe deníku Aha!.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
22. 08. 2014 22:21

Zažila jsem s K.Fialovou jakousi estrádu ve Fučíkárně, kde byla přisprostlá až vulgární, zábava to byla laciná až chudá duchem, opět vytahovala svoje jediné téma k hovoru a to gaye ve smyslu něco jako pořiďte si každý svého gaye a vůbec mi je Květa Fialová svou nablblou věčně vyjevenou vizáží dost protivná.Jako herečka opravdu nezahrála dodnes nic extra ! a jako vypravěčka nemít téma gayů nemá už co nabídnout, je to furt ta samá zadrhlá deska.Znásilnění, nebojí se smrti , nenávidí sex, matka měla dřevěnou nohu , zdědila po ní budhismus.
Fandila jsem Mistru Harapesovi, kterého veřejně urazila a k tomu vykládala veřejně s kým žije, jako by se samo sebou patřilo, že bude ventilovat cizí soukromí.Ta ženská nezná co je to míra, neví co je slušnost a vydělává na všem ., co se dá zpenežit.Divím se Cílkovi, že ji vzal do svého pořadu, ale možná je to gay, kterého ona si pořídila .
Neškodí tedy ani trochu taky jiný úhel pohledu na tuto " pěnici "

silvervoice
04. 08. 2011 09:59

Za rození zajímavých osobností tady můžou ty magické písky pravěkých obrovských jezer třebechovické pánve, na kterých leží Borohrádek a okolní městečka a vesnice (Horní Jelení, Jaroslav, Ostřetín, Veliny, Holice v Čechách, Čermná, Třebechovice, Kostelec nad Orlicí, Častolovice), milony let čirých dešťů dopadajících na čisťounký říčná písek v mohutných krásných lesích vytvořilo magický základ, pro čisté duše, čistá rdce a čistou mysl. Ostatně režisér Kačer také odtamtud pochází. Pražské maminy sem tradičně k rodinám jezdívaly rodit a z celé republiky nadýchat se čistého vzduchu a zažít opravdové prázdniny. A pod pískem a jílem, hluboko v podzemí se skrývají mohutné vápence s dosud neobjevenými jeskyněmi.

hillarka
04. 08. 2011 08:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mazd
03. 08. 2011 12:42

starší tím hezčí,elegantní a prostě nej...

stooslu
03. 08. 2011 12:33

Paní Fialová je úžasná, skvělá, krásná...tak se dožít jejího věku v její kondici!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.