Má psychickou poruchu, je závislá na alkoholu a na prášcích! To všechno se v posledních týdnech říkalo o Ivetě Bartošové (45). Její bývalý manažer Richard Dušák dokonce tvrdil, že jí selhávají játra a ledviny!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Aha 23.6.2011 : "Martucci se kaje: Nevěděl jsem, že je alkoholička": "Italský »hrabě« Domenico Martucci nesouhlasí s předčasným propuštěním Ivety Bartošové z psychiatrické kliniky. Její stav je podle něj velmi vážný a měla by postoupit intenzivní léčbu, protože jí jde o život…" "....„Doktor Doubek doslova řekl, že jsme ji přivezli za pět minut dvanáct. Stačilo málo a pak by možná došlo až k tomu nejhoršímu,“ dodal Martucci."..."„Iveta je strašně, strašně moc citlivá. A kvůli citlivosti pak dělá hlouposti, nezvládá rozhovory i práci, a to není dobré,“ řekl otevřeně o Bartošové. Potvrdil, že jejím největším nepřítelem je stále alkohol, který poznamenal i její skandální vystoupení na Staroměstském náměstí. Tehdy si Iveta dopřála více, než své dvě skleničky vína a upadla do depresí. „Nebyly to jen dvě skleničky vína. Pila i rumy a další věci. Rozhodně se potřebuje léčit, protože jí už jde o život,“ bojí se Ivetin hrabě."
Tak ten Rytmus života už mám (na té spodní fotca se Domenico s maminkou na sebe netváří zrovna láskyplně) a taky mám Šíp, kde je článek zabývající se hlubokomyslnou úvahou, zda Ivetka dalším dítětem neriskuje své zdraví. Cituji: "Jinými slovy se dá říci, že s Jiřím Pomejem byla v přechodu, s Martuccim už ale zřejmě není."