Zavařujeme: Rybíz nejen na sladko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zavařujeme: Rybíz nejen na sladko

Rybíz, ať už bílý, červený nebo černý, patří k nejzdravějším druhům ovoce, protože obsahuje hodně vitaminu C. Jeho pěstování je poměrně jednoduché, takže úrodu rybízu může mít každý, kdo má zahradu. Teď přichází čas, kdy rybíz dozrává, takže recepty na zavařování určitě využijete. A pokud nejste zrovna na marmelády či kompoty, můžete si připravit pikantní čatní, které skvěle doplní grilované maso
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.