Regionální kuchařka: Pečený bažant na víně ze zámku Konopiště | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Regionální kuchařka: Pečený bažant na víně ze zámku Konopiště

POTŘEBUJETE: 2 bažanty 200 g slaniny 2 mrkve 2 petržele ¼ celeru 1 velkou cibuli divoké koření (celý pepř, nové koření, bobkový list) vývar z bažanta červené víno mletý pepř sůl
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.