PEČEME S JAHODAMI: Celozrnná galetka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PEČEME S JAHODAMI: Celozrnná galetka

POTŘEBUJETE: 170 g špaldové celozrnné hladké mouky Pernerka 25 g moučkového cukru 105 g studeného másla (dobře vychlazeného) sůl 55 ml ledové vody Na náplň: 400 g čerstvých jahod 70 g třtinového cukru vanilkový extrakt 1 lžíci kukuřičného škrobu Na dokončení: 2 lžičky třtinového cukru 1 žloutek 2 lžíce smetany ke šlehání  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.