Děsivé ceny energií! JAK UŠETŘIT A NENALETĚT ŠMEJDŮM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děsivé ceny energií! JAK UŠETŘIT A NENALETĚT ŠMEJDŮM

Česko bojuje s drahou elektřinou, a také s drahým plynem! Vyhlídky na levnější energie jsou prakticky v nedohlednu. „Pravděpodobnost, že by šly ceny energií dolů, je hodně malá,“ říká ekonom Lukáš Kovanda. Na co si dát pozor? A co byste měli vědět v souvislosti s energiemi?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Josef124
03. 06. 2023 21:09

My bydlíme v novém domě necelé dva roky a už u nás byli 2x s nabídkou na jiného dodavatele elektřiny, tak jsme je hodně rychle vyprovodili . O nic takového nemáme zájem. Elektřinu šetříme tak, že jsme si na topení pořídili tepelné čerpadlo a máme nízké zálohy. S výběrem tepelného čerpadla nám pomohla firma na topenářské práce z https://frydl-servis.cz/topeni/ a jsme s ním spokojení.

Ludmila Říhová
28. 09. 2022 21:43

To je opravdu strašné co se dnes děje na tom poli s energiemi. Nikdy jsem nic podobného nezažila. Lidé by měli začít instalovat do svých domácností alespoň nějaké úsporné produkty. Jako jsou třeba kvalitní okna, která se dají kupříkladu pořídit na https://www.jis.cz. Já si tedy myslím že kvalitní okna která jsou izolovaná jsou základem.

koliaska
29. 05. 2022 11:23

Tak toto je v dnešní době určitě dost ožehavé téma. Taky teď doma řešíme jak ušetřit na vytápění. Hrozně bychom chtěli tepelné čerpadlo, ale je to strašně drahé. Reálnější se tedy zdají spíš krbová kamna. Dívala jsem se a není to až tak drahé. Budeme k nim ale muset asi pořídit i nový komín. Co jsem tak koukala, tak komíny jednoprůduchové nabízí například tady: http­s://ww­w.ko­minycz-eshop.cz/kominy-keramicke/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.