Utajená operace Ivany Gottové: PRO LÁSKU VŠE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Utajená operace Ivany Gottové: PRO LÁSKU VŠE!

Prý byl její nos dlouhý a navíc s hrbolkem! A tak se ještě coby Macháčková svěřila do rukou plastického chirurga. Samotná Ivana ovšem tento zákrok na obličeji dodnes nijak blíže neokomentovala.   
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

travina
23. 10. 2021 19:01

Bello, zavři už tu tvoji nevymáchanou hubu, jsi trapná Stále opakuješ to samé a možná, že jsi i tu hanainge vytvořila a vždy to sem zkopíruješ. Fakt potřebuješ buď do Bohnic, a nebo ti tu hubu rozmlátit. Jsi šílená psychopatka!!!!!

-bello-
23. 10. 2021 20:13

to : travina
----------
mně je fajn

amej
23. 10. 2021 10:35

Můžete do ní šít jak chcete, ale nemá se za co stydět. Káju nám s úctou a důstojně doprovodila ( dochovala) a žádné skandály za ní nejdou. Má sice peníze, ale lehké to taky neměla. Takže si odpusťte ty závistivé výblitky.

-bello-
23. 10. 2021 20:11

to: amej
-----------
vážená, sorry jako, ale .. "..nám " Ivana důstojně Káju nedochovala ...!
Jste se zbláznila? Já do Vašeho houfu nepatřím.
A familiárně oslovovat Mistra Kájou je, madam, taky hustý!
A vzít si v pětadvaceti starce s úmyslem , že ho " dochováte " je úplně na palici !
Jste fakt materiál.

-bello-
22. 10. 2021 22:36

Jasně, Ivana chtěla být dobrou manželkou a matkou a překážel jí v tom nos !!!
---
A kdo těmhle tupkám radí valit to na veřejnost přes mantru " být dobrou manželkou a matkou? "
---
Ivana má slovník jak 80 letá ženská a i ty dopisy včetně dopisu Zemanovi,to jsou pecky ! Pradávný jazyková archaický pecky, který jí musel dávat dohromady sám hodnostář Duka , anebo jiný podobný. Tak, jak se vyjadřuje většinou Ivana, to nedá ani důchodkyně ze Samoty u lesa.
Gott vylepšil její zjev o 100 %, ale šmrnc v oblíkání do ní nikdo nikdy nenaleje.To tam nikdy nebude.
Gott si vybral mohutnou ženskou a byl vedle ní, jak Patachon.

hanainge
22. 10. 2021 19:50

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože nos Ivany Macháčké Karla Gotta nikdy nezajímal, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

zlobit
22. 10. 2021 17:06

No a co ? Takových je.

miroslava13
22. 10. 2021 16:50

to čtenáře určitě v dnešní blbé době nejvíc zajímá nějaký f r n á k,,,,,

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.