Recepty z parní trouby: Hovězí steak s bramborem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Recepty z parní trouby: Hovězí steak s bramborem

POTŘEBUJETE: 800 g hovězí veverky 20 ml olivového oleje sůl mletý pepř 800 g brambor 200 g cibule 80 g másla 2 lžíce oleje 100 ml bílého vína kůru z 1 citronu petrželku a pažitku
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.