Čas vína v kuchyni: Jehněčí kýta s meruňkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Čas vína v kuchyni: Jehněčí kýta s meruňkami

POTŘEBUJETE: 800 g jehněčí kýty 50 g špeku 700 ml červeného vína 12 sušených švestek 6 čerstvých meruněk 2 lžíce povidel 2 lžíce protlaku 3 větší cibule 3 mrkve 1 menší celer 2 petržele 2 stroužky česneku 2 větvičky rozmarýnu 10 větviček tymiánu divoké koření (5x bobkový list, nové koření, pepř) sůl cukr mouku
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.