KOCOURKOV HADR! Arenbergera střídá Vojtěch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

KOCOURKOV HADR! Arenbergera střídá Vojtěch

Šéf českého kabinetu zaskočil média zprávou, že mu Petr Arenberger dnes ráno oznámil rezignaci. A obratem šokoval informací o nástupci v osobě Adama Vojtěcha! To je zase rošáda ...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hillaarkaa
26. 05. 2021 08:56

kdo nakrade stejně nebo více než koblihář,toho sesadí...Ostuda této země+ten hradní exot

milan59
26. 05. 2021 02:04

Jak tak koukám,stačí jeden dva články a už JE TO TADY .......KRITIKA od skvělých médií a občanů ČR.
Takže nevážení KRITICI a NOVINÁŘI šup šup od PC a hlaste se jako nástupci na místo ministra zdravotnictví. Uvidíme jak si povedete s denním šmírováním médií co jak děláte. Jupíjájéjjj tipuji,že to vydržíte 5min. a máte PADÁKA

-bello-
25. 05. 2021 13:54

Podržtaška Babiše skáče z jedné výnosné funkce do druhé.
Nejen, že poslouchá , jak hodinky, ale škodí.Když ten blb v době přísné karantény v lońském roce udělal výjimky z nošení roušek, bylo 90 % našich rómských občanů v tramvaji buď " na hlavu ", nebo byli "astmatici " a přidali se k nim i ukrajinští z ubytoven a další a další a lehli jsme popelem !!! A tolik "autistů " co se objevilo snad ani republika nepobrala .A tihle všichni ohrožovali ty poctivé v tehdy rouškách!
Adam Vojtěch , byl nejhorší miistr covidové éry a nevím proč je tam zase.Že zná mašinérii úřadu neznamená pro mě, že je ho tam třeba! Takže kolik platů odstupného a v jaké výši dostal, když ho z misterstva vykopli a ptám se, kolik mu jich dala pojišťovna, kde teď byl ? Pak nemají být dluhy! Sečtu-li jen odstupné 4 ministrům za rok, vstávají mi vlasy hrůzou.Tohle Babiš nedává!
Vy, kdo máte astma atd. ani náhodou do mě! Protože o tom něco vím , tak říkám dřepět v tram s rouškou na nose můžete !!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.