Šokující dohra svatby Matuše: ZÁSAH policie kvůli FYZICKÉMU NAPADENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující dohra svatby Matuše: ZÁSAH policie kvůli FYZICKÉMU NAPADENÍ!

Drama po svatbě Bohuše Matuše a jeho Lucinky nastalo v neděli v odpoledních hodinách. Většina lidí očekávala, že zpěvák bude po svatbě s jeho mladou ženou štěstím bez sebe a vše bude zalité sluncem. Místo toho však musela zasahovat policie, a to kvůli fyzickému násilí! Co se stalo?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zdeenna
18. 05. 2021 09:23

Matuš je bezohledný a sebestředný, tak jak kuřáci bývají. Mám takovou sousedku s kterou mám balkon vedle sebe a mohu potvrdit, že je to peklo!!. Nemohu si větrat, stále jsem ve střehu, kdy bude kouřit a to je tak 3x za hodinu a pokud to nevystihnu, mám byt zasmraděný. Je to nehoráznost, která by se měla upravit vyhláškou, aby tito lidé si smradili v bytě.
A co se týče zpívání? Myslím, že nikdo by neměl být vyrušován ve svém bytě hlasitou hudbou, zpěvem...Takže Matuši, neztěžuj si, ale STYĎ SE!!!

Dianthos
17. 05. 2021 18:28

Kouřit na balkoně je skutečně neohleduplné vůči sousedům, kterým kouř vstupuje otevřeným oknem do bytu. Kuřáci kouří na balkoně, aby měli voňavý byt a dveře a okna si přitom jistě zavřou. Soused ovšem netuší, kdy má své okno zavřít, aby si kuřák mohl užívat. A nejhorší jsou ti, kteří háží nedopalky dolů, aby jim nepáchl odpadkový koš. Matušovi by si měli uvědomit, že základ soužití je ohleduplnost vůči druhým.
Zpívání je jiná záležitost, pokud zpívá ve dne, a ne příliš dlouhou dobu, tak by zase pan soused měl být trochu tolerantní.

vampouch
17. 05. 2021 18:24

Když to tento nýmand sečte a podtrhne, tak měl svatbu nejen zadarmo ale ještě něco vydělal na těchto blbých žvástech o ničem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.