Basiková šlape Csákové na paty: Musím být sprostá, jinak to nejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Basiková šlape Csákové na paty: Musím být sprostá, jinak to nejde!

Tak jako řada jiných umělců, i Bára Basiková (56) aktuálně ve své profesi přešlapuje na místě a absolutně netuší, kdy si zase zazpívá před publikem naživo. Dlouhodobě dává najevo, že je taková situace už pro řadu lidí neúnosná. Přičemž viníkem je v jejím pojetí jednoznačně vláda. Z toho důvodu se stala i tváří nové občanské platformy, která tomu má učinit přítrž.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
01. 03. 2021 01:00

severin
doporučuji pustit si naživo Evropský parlament.
O tom, kdo se handrkuje a hádá je tam vidět.
Západní Evropa vede!
Takový Macron , který n eukočíruje ani pracovní dobu a radši žebrá po Evropě na své líné Francouze bych doporučovala slyšet.V originále!
Obrovitý dluhy má hlavně Západ , takže se s nimi vezeme.Dodávka vakcín je jiná kapitola, doporučuji odbornou komisi EU, tam by vám odpověděli.O tom, že Maďarsko nějak mimo EU má vakcíny já nic nevím a ani googlovat nebudu.Podvedlo nád i Německo, jestli to náhodou nevíte u nás některé ústav a ´řady očkovaly i příbuzné zaměstnanců, za což padaly hlavy.V ohrožení státu se tohle nepři­pouští­.Vyš­típa­li si tady blbci a la Basiková či Cszáková v Česku odborníka Prymulu, mají co chtějí.
Až takoví tupci, jako konzervatoristé, kde mozek ke studiu potřeba není mi tady nebude diktovat.To zas ne !Cszáková to dotáhla po devítce na střední vychovatelku a ztrapňuje se , jak rozumí světové ekonomice a virům a za chvíli bude blábolit klišé jako Gott o nadvládě ....
Čus, jsou to kecy!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!

-bello-
01. 03. 2021 00:48

Blbka, dávno mohla už být ve vysněné Anglii. Jejich premiér byl přece pro " promoření "
Až když nabíraly mrtvoly na ulici, změnil mínění. Kromě toho, nejhorší zdravotnictví snad má Anglie.To Basiková neví ?
Teď tady hnije a zůstane .Je Brexit , jestli to neví, takže jen tak frnknout už nemů
Bože, to je střevo ! .

Alva
25. 02. 2021 10:37

severin-👍

AliAlice
25. 02. 2021 10:23

No a co kdyby tato osoba splnila svoje výhrušky,že bude emigrovat,když vyhraje Zeman...nějak nám na to tato ,,úmělkyně "zapomněla...a kdo by asi měl o starou babu zájem?? Sestupte na zem,a přestaňte blbě camrat...takovej div světa zase nejste....lidi mají existenční starosti,a nějakej zpěv je v dané situaci nezajímá....

Ewwa
24. 02. 2021 21:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

severin
23. 02. 2021 22:35

Paní Báry basikové se zastávám, stejně tak Ilony Csákové. V médiích nejede nic jiného,než je je vše hrozné a bude ještě hroznější, lidem se vzala práce, podnikání - při dodržování potřebných opatření mohli např.malé obchody jet, podnikatelé podnikat, vše se zveličuji. Když je to tak strašné, proč tedy čekáme na něco, čeho se nemůžeme dočkat od EU - tj.očkovací vakcíny a nezajistíme si je sami jako např. maďarsko ? To jsou ve vládě takoví ***, kteří se bojí, že by přišly o koryta zo to, že objednáme vakcény z Ruska ? Paní Basiková nebo I.Čsáková alespoň řeknou co si myslí, a to samé si myslí hodně lidí, že jde o to, zničit ekonomiku, ale každý se bojí něco říct a nakonec budeme všichni v ***i. Naši živnostníci zaniknou a k moci a prospěchu se dostanou nadnárodní korporace. Jenže český národ neumí držet pohromadě, hádá se jeden s druhým -viz vládní představitelé, nikdo není ochotný se na nečem domluvit, táhnout za jeden provaz -to jsme prostě my, Češi. Takový národ, který nemá vlastní hrdost, vždy někomu podlézáme, politici jsou uplatitelní, bojíme se udělat vlastní rozhodnutí -tak se pak nedivme, že skončíme v pr....

vigela
23. 02. 2021 10:55

Nikdo nenutí paní Basikovou „ty katastrofické kecy“ poslouchat a číst. Já si její „moudra“ občas přečtu dobrovolně a nestačím se divit. Mohlo by jí dojít, že vláda situaci nezachrání, pokud mnozí spoluobčané se budou chovat nezodpovědně. A paní Csáková se taky „vycajchnovala“.

mikima2
23. 02. 2021 09:55

Díky takovým tupcům jako je tato husička Basiková a spol, jsme na tom tak, jak jsme. To.jak se tito fanatici chovají a jak je v tom média podporují je opravdu přes čáru. Věřím, že kdyby všichni tito blázni dodržovali vládní opatření, naslouchali lékařům a všem, kteří pečují o nemocné ve zdravotních zařízeních, nevyřvávali ty svoje fantasmagorie na demonstracích, vynechali bobování, sáňkování a to všechno bez roušek, nemuselo to dopadnout tak, jak to dopadá. Připadá mi, že všichni tito iniciátoři schválně bojkotují vládní opatření, což je podle nich jediné a asi to poslední, jak se zbavit Babiše. Bohužel, tady politika vítězí nad zdravím lidí a co je smutné, že těmi svými kecy nedocení a přitěžují těžkou práci zdravotníkům.

aveneta
23. 02. 2021 08:59

Takto vyřvávají rádoby "celebrity" které se neumí smířit s tím, že tzv. spadlo koryto doba opravdu není lehká, má i finanční dopady. Tyto dvě "hvězdy jsou již za zenitem a o to více řvou!

AHel
22. 02. 2021 17:26

Velmi citlivá osoba, resp. hysterka. Nemá ani páru, jak normální lidi žijí, daleko skromněji než ona a nebrečí...fakt případ pro psychiatra...hlavně dávat trestní oznámení, to opravdu potřebujeme, když umírají už třicátníci a čtyřicátníci, že se nestydí!

fany22
23. 02. 2021 14:05

Tak ona se léčí s maniodepresivitou. ( Asi ne úspěšně.) Navíc se jí rozpadlo už třetí manželství, a musela se odstěhovat ze 7+1 do pouhého 4+1 u Staromáku. Chuděra. Tak kolem sebe kope a kope.
Divím se, že ji trochu nesrovnají dcery, ty jsou snad normální. Měla by si přečíst, co třeba Kobzanová píše o vymáhání opatření v Qebecku. To by rovnou skočila z okna.

robin5
22. 02. 2021 16:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

axana
22. 02. 2021 15:26

Ta ona je nejen velmi ošklivá, b-bá, nepříjemná, hloupá ale asi už bohužel i senilní. Ale zase na druhou stranu může kámošit a bude si rozumět s Ilonkou C. a Václavem K.

fany22
22. 02. 2021 16:32

Přesně. Ono jich je tedy víc.
Klaus: Sebevědomý člověk nepotřebuje roušku.
Duchoslav na chlastačce s třiceti lidmi v Polsku: My se tady všichni známe, tak o co jde?
Landa: Já vám ukážu, vy tomu nikdo nerozumíte!
Csáková: Čtu mezi řádky, jde o změnu řádu dle B.Gatese! A vakcína je vraždící a mrzačící!
No, a v čele stojí Mengele Beran, který vykřikuje, jak ochrání rizikové (3,5 milionu lidí) ale nikdy neprozradil jak. Zřejmě jim bude kromě nákupů vozit domů i zubaře, ortopedy, kardiology atd., s veškerým vybavením, jako vrtačky, mamografy, kyslík, apod., aby vůbec nevycházeli.
Je tu sice menší problém s rizikovými, kteří žijí v rodinách a ve dvojicích. Ale ti se prostě oddělí a svezou někam do uzavřených táborů. Manžel aktivní sedmdesátiletý doktor zůstane doma, ona pětašedesátiletá důchodkyně tedy půjde­...Čt­yřice­tile­tý muž, astmatik nebo diabetik také. Třicítka po operaci s oslabenou imunitou také. Super! Konečně jsme na to kápli! A konečně budeme mít tu svobodu!

Qaqa
22. 02. 2021 13:55

Na hrubý pytel, hrubá záplata. Paní Basiková běžte do prd.le. Myslíte, ze je někdo zvědavý na ubohé výlevy staré rakety která je frustrovaná tim, ze si neuměla v manželství podržet zajička.

Alva
22. 02. 2021 13:42

Robin 5-nechci se do toho montovat,ale vy si myslíte, že stárnoucí člověk nepotřebuje peníze a může žít ze vzduchu, nenapadlo vás, že může mít nějaký hendikep a nemůže pracovat manuálně atd.? Za chvíli půjdou do důchodu a z čeho se jim bude počítat?,tady je toho spousta, mladým je to jedno, ale právě tato skupina už přemýšlí, proto není hloupá,ti se chovají jinak.

robin5
22. 02. 2021 13:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

xviktorie
22. 02. 2021 12:45

Nechci být sprostá, ale musím to říci. Tyto dvě dámy spojuje mnohé: kariéře už dávno odzvonilo, obě i před covidem seděly doma a čekaly, jestli se někdo neozve - nikdy nebyly samy organizátorky jakýchkoli projektů. Obě by ani nenapadlo jít aspoň na chvíli makat, když došly peníze. Už vůbec by je ani nehlo jít třeba na den do nemocnice a přidat ruku k dílu. Ale pandemie jim dala téma - jak se konečně zviditelnit. Neempatické, egoistické "umělkyně".

Ewwa
22. 02. 2021 16:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

vemenozmojistary
22. 02. 2021 12:17

Basiková a Csáková, dvě nemožné obludy bez talentu a s minimálním vzděláním 👎😂

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.