Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném

„Vladimír Železný už tehdy televizi používal pro to, aby měl politický vliv. A Eva odmítla vysílat, když přišli s fámou o vile Václava Klause ve Švýcarsku. Přitom to nebylo ověřené ze tří zdrojů, tak se Eva rozhodla, že to hlásit nebude. Železnému se to i tak podařilo prosadit do vysílání přes jiné moderátory,“ vzpomíná vdovec po Jurinové (†67) na webu Extra.cz.  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Alva
18. 01. 2021 15:59

Paní Jurinová byla inteligentní, proč by něco vynášela.

pinkfloyd23455
18. 01. 2021 14:01

Kdybyste vy kur...vy pomlouvačný šli místo toho pomlouvání pomáhat aspoň do nemocnic !!!!

lolo
18. 01. 2021 14:42

Moje řeč. Jurinové dopřát klid a Borhyovou nechat na pokoji. Jenže to by byla přílišná selanka, že, vy škrabalové? Fuj...

-bello-
18. 01. 2021 13:13

Borhyová tam dělala ficku pro všechno. Vím to ! Její matka z ní dělala " bohyni " už od mala .Ona stará Borhyová stojí taky za to ! Svou kvalitou se v politice, kam se drala moc nezapsala a i jako radní za ANO byla vyhozena i proto , že ta " politická " hvězda a blbka nechtěla pochopit svou nepříslušnost k té funkci. Hrdlička od této rodinky utekl včas a má od nich klid. Lucie Borhyová si biologicky včas splnila 2 děti, z nichž jedno má jen 14 dní v měsíci a druhé napořád, protože tatík Řek ji nemá rád. A jen in margine: pouze blbka vysadí antikoncepci s hospodským z Řecka a jen blbka ji vysadí s mlaďochem po 3 měs. známosti.
---.
Borhyová je pouhou čtečkou zpráv, kde dokáže překvapit jen tehdy, když dramaticky ohlásí, že budou mrazy .
Jurinová byla z generace novinářů a byla zprávařka , zatímco Borhyová je čtečkou..Ale to jsou tam dnes už všichni. Vzdělaní ne ní prioritou a to je znát a věřte , nevěřte i na vzhledu.
-----
Z komentu tady někde dole pode mnou, že ... " Borhyová je matkou " , tedy tím pádem dobrá v oboru " komentátor zpráv" bych bulváru a AHA vzkázala, pište dál, není pravdou, že každý čtenář je tady dement

runy
18. 01. 2021 11:38

:-Na Borhy a drzého Raye se nedá dívat.Borhy má delší vlasy než tělo a žabí oči.Nic ve zlém, ale Rey si dělá *** ze všech.I Kubelka má větší prsa než tělo. O profesionalitě hlasatelk a odkusbornosti mám mnoho pochyb.ČT i Nova i Prima samé šmíry.Zlatý hřeb je Vladěna Něr...té oči padají přes zábradlí a ty šaty na Primě,.... v těch vypadají jak trnovky a ty délky COCO by si brala život.Absolutní nevkus.Odmítla bych v tom vystoupit.

runy
18. 01. 2021 11:36

:-Na Borhy a drzého Raye se nedá dívat.Borhy má delší vlasy než tělo a žabí oči.Nic ve zlém, ale Rey si dělá *** ze všech.I Kubelka má větší prsa než tělo. O profesionalitě hlasatelk a odkusbornosti mám mnoho pochyb.ČT i Nova i Prima samé šmíry.Zlatý hřeb je Vladěna Něr...té oči padají přes zábradlí a ty šaty na Primě,.... v těch vypadají jak trnovky a ty délky COCO by si brala život.Absolutní nevkus.Odmítla bych v tom vystoupit.

svatadala
18. 01. 2021 10:55

Že vás to pořád baví, jen drby, pomluvy. Lepší by bylo k tématu něco zajímavého, ovšem k tématu, které by mělo trochu úroveň
i když jsme na bulváru.

ivanak
18. 01. 2021 10:00

Tak má asi potřebu manžel paní Jurinové vynášet letité spory a křivdy jeho ženy...možná mu to pomáhá se vyrovnat s její smrtí,ale tyto zprávy z období vládnutí na Nově měla interpretovat ona sama..vždy se po smrti známých lidí začnou vynášet různé zvěsti a příkoří...myslím,že to už nemá žádný smysl..

blamal
18. 01. 2021 03:39

A insitni jak putstok taky Borhy zustala. Dodneska se nenaucila mluvit. Jeji samohlasky jsou otresne, kdyz clovek zavre oci, tak netusi, jestli rika ve slove a,e,i,o,u. Je naprosto otresna, a s vekem se ji ten zabi ksicht jeste vice rozsiruje do stran.

svatadala
18. 01. 2021 11:03

Chtěla bych slyšet vás, vaší výslovnost a bez přebreptů Vždyť ta Lucie je docela normální ženská, máma dvou dětí. o které se pečlivě stará. Dělá svojí práci, kterou má ráda. Když někde moderuje, žádnou legraci nezkazí. Většina diváků ji bere a jen ti závistivci, kteří jí závidí peníze a dům, tak jí holt drbou. Kritizovat, jak kdo vypadá, to je legrační. Vždyť většina lidí vypadá normálně, ani hnusáci, ani modelky. Chtěla bych vidět blamala, jaký je to asi náramný fešák. I tak mu přeji hezký den a aby ho nikdo nedrbal, neotravoval a žil si pěkně dle svých představ. Jako třeba Lucie Borhyová.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.