Doléhá na ni samota. Yvetta Simonová (92) je společenský člověk. Celý život se na jevišti pohybovala před lidmi a ti jí nyní citelně chybí. „Už je to dlouhé, cítím se opuštěná. Krátce jsem viděla rodinu na Vánoce, ale bojí se, aby mě nenakazili. Syn se taky jen staví a hned odchází,“ postěžovala si zpěvačka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Od mých dětských roků mám velmi ráda zpěvačku Yvettu Simonovou, je to téměř 70r. Nejelegantnější zpěvačka všech dob, krásná, sympatická, vždy milá a přívětivá ke každému. Její nenapodobitelný nádherný altový hlas, krásný úsměv, to všechno, pro co ji milovali, obdivovali její příznivci, to byli snad všichni lidé Československa. Mnoho nádherných písní sólového zpívání a dua s Milanem Chladilem. Mám životopisnou knihu Yvetty Simonové, nádherná žena, velká umělkyně v lásce neměla štěstí. Žárlilli na ni všichni tři osudový muži. Zřejmě pro její půvab si byli vědomi, že touha mnoha mužů, by mohla ohrozit jejich manželství a životní partnerství, ani Karel Vlach nebyl klidný a žárlil na krásnou paní Yvettu. Mnohokrát si posteskla, že bez zpívání, pro ní život je bezcenný. Zpěv byl a je její život. Každá umělkyně má právo žít svůj život s aktivním vystupováním tak dlouho, jak ona sama bude chtít. I kdyby jí bylo 100 r., ať zpívá!
Paní Simonová, krásně jste zpívala, ale musíte umět skončit, fanoušci asi vzpomínají na zašlá léta, chce to sebereflexi. Jsem sboristka, zpěv je pro mě obrovský relax a láska, no a jsem podstatně mladší, ale že bych kvůli tomu tesknila tak, že nemohu vystupovat, tak to ne. Je nutné vidět , že jsou podstatnější záležitosti, než být vidět na jevišti. Tak si zazpívejte doma, už jste si slávy užila dost, rozum do hrsti !!
Videl bych to v jinem svetle...Take jsem/byt jen nejaky tyden/ stravil na luzkovem oddeleni UVN Praha.Takze jsem prisel do styku s lidmi, se kterymi se bylo o cem bavit...Zde je akcewntovam pocit osamelosti, k tomu nema kazdy empaticky pristup....
Jo...před 50 lety byla populární, ale každý stárneme a odcházíme do nižšího levlu tzv. dožití. Její syn...no, asi bohužel díky své kariéře něměla čas a prostor vybudovat tzv. rodinný prostor a takový ten krásný rodinný vtah. Zřejmě se vzájemně respektují, ale ten krásný vztah vyššího levlu tam chybí.