Yvetta Simonová (92): TĚŽKÝ BOJ SE SAMOTOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Yvetta Simonová (92): TĚŽKÝ BOJ SE SAMOTOU!

Doléhá na ni samota. Yvetta Simonová (92) je společenský člověk. Celý život se na jevišti pohybovala před lidmi a ti jí nyní citelně chybí. „Už je to dlouhé, cítím se opuštěná. Krátce jsem viděla rodinu na Vánoce, ale bojí se, aby mě nenakazili. Syn se taky jen staví a hned odchází,“ postěžovala si zpěvačka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jizerka
16. 07. 2021 08:28

Od mých dětských roků mám velmi ráda zpěvačku Yvettu Simonovou, je to téměř 70r. Nejelegantnější zpěvačka všech dob, krásná, sympatická, vždy milá a přívětivá ke každému. Její nenapodobitelný nádherný altový hlas, krásný úsměv, to všechno, pro co ji milovali, obdivovali její příznivci, to byli snad všichni lidé Československa. Mnoho nádherných písní sólového zpívání a dua s Milanem Chladilem. Mám životopisnou knihu Yvetty Simonové, nádherná žena, velká umělkyně v lásce neměla štěstí. Žárlilli na ni všichni tři osudový muži. Zřejmě pro její půvab si byli vědomi, že touha mnoha mužů, by mohla ohrozit jejich manželství a životní partnerství, ani Karel Vlach nebyl klidný a žárlil na krásnou paní Yvettu. Mnohokrát si posteskla, že bez zpívání, pro ní život je bezcenný. Zpěv byl a je její život. Každá umělkyně má právo žít svůj život s aktivním vystupováním tak dlouho, jak ona sama bude chtít. I kdyby jí bylo 100 r., ať zpívá!

Sasasa
06. 01. 2021 13:11

Paní Simonová, krásně jste zpívala, ale musíte umět skončit, fanoušci asi vzpomínají na zašlá léta, chce to sebereflexi. Jsem sboristka, zpěv je pro mě obrovský relax a láska, no a jsem podstatně mladší, ale že bych kvůli tomu tesknila tak, že nemohu vystupovat, tak to ne. Je nutné vidět , že jsou podstatnější záležitosti, než být vidět na jevišti. Tak si zazpívejte doma, už jste si slávy užila dost, rozum do hrsti !!

hillaarkaa
05. 01. 2021 16:04

A třeba tam o žádnou samotu nejde,jen se pisálci nemají čeho chytit

Alva
05. 01. 2021 09:19

Mám úctu,ale odsud po...., přece nemůžete chtít vystupovat donekonečna, další ze zpěváků, kteří neví,kdy skončit.

sorgedoktor
05. 01. 2021 11:43

Videl bych to v jinem svetle...Take jsem/byt jen nejaky tyden/ stravil na luzkovem oddeleni UVN Praha.Takze jsem prisel do styku s lidmi, se kterymi se bylo o cem bavit...Zde je akcewntovam pocit osamelosti, k tomu nema kazdy empaticky pristup....

aveneta
05. 01. 2021 08:58

Jo...před 50 lety byla populární, ale každý stárneme a odcházíme do nižšího levlu tzv. dožití. Její syn...no, asi bohužel díky své kariéře něměla čas a prostor vybudovat tzv. rodinný prostor a takový ten krásný rodinný vtah. Zřejmě se vzájemně respektují, ale ten krásný vztah vyššího levlu tam chybí.

picoda
05. 01. 2021 23:53

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.