Paní učitelka přijde ve škole k lavici malého Kalianka a ptá se: "Pepíčku, ty ses pokakal?" - "Ano, ale už ráno!"
Paní Dvořáková myla v kuchyni podlahu. Měla rozkročené nohy, byla v předklonu, zajímavě vykasanou zástěrku. Pan Dvořák chvíli zálibně hleděl na její pozadí, pak nevydržel, přistoupil k ní a roozhodl se, že v atypický čas a atypickým způsobem splní své manželské povinnosti. Začal je plnit a paní Dvořáková reagovala těmito slovy: "Neblázni, táto, ty už jsi jako ti chlapi u nás v práci!"
Jaký prostředek je nejlepší na pleš?
Prostředek hlavy!
Totálně namol sekretářka se vzbudí na louce pod krávou, matně zaostří oči na vemeno a púronese: "Tak dobře, hoši, pojďte po jednom a ten poslední mně odveze domů!"
Paní Kennedyová: "Dost výmluv, miláčku, malý výlet do Dallasu tě nezabije!"
Paní Linhartová podstrojuje vzácnému hostu, klempíři Štumfovi.
"Dáte si rum nebo kávu?" - "Před obědem rum a potom kávu!"
Paní Nováková potká na ulici paní Blažkovou s panem Blažkem. "Dobrý den, paní Blažková. Kampak? Na nákupy?" - "Ale, jdeme manželovi koupit boty. Asi za hodinku budeme doma, tak se zastavte na kafe."
Asi za hodinu Nováková přijde k Blažkům, zazvoní, Blažková otevře - celá v černém. Pozve Novákovou dál a v kuchyni na stole leží rakev, kolem ní svíčky a v rakvi mrtvý pan Blažek.
"Proboha, paní Blažková, copak se mu stalo, ještě před hodinou vypadal úplně zdravě?" - "Tak si to představte, paní Nováková. Přišli jsme do obchodu, Karel si vybral boty a já mu povídám: "Karle vyzkoušej si je radši, aby ti nebyly malý", ale on že ne. Tak jsme je koupili, přišli jsme domu a představte si - ty boty mu byly malý. No řekněte, paní Nováková, nezabila byste ho?"
"Pepo, prej ti umřela manželka?" - "Hééé..." - "Prej si pochoval manželku?" - "Jo, musel jsem, ona umřela!"
Mladá aupair slouží u anglických manželů a přijde do jiného stavu. Ti se rozhodnou, že dítě adoptují a bude vychováváno s jejich. Co čert nechce, o