Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula: Jeho plány s našimi životy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula: Jeho plány s našimi životy!

Bitva proti šíření koronaviru má nového vojevůdce. Plukovník a epidemiolog Roman Prymula (56, za ANO) se včera ráno ujal funkce ministra zdravotnictví a hned nastínil, jak moc utáhne šrouby. Dojde prý na omezení otvírací doby barů a počtu účastníků hromadných akcí. Také školy – s výjimkou prvního stupně – budou možná muset přejít na distanční výuku. Odpovídal také na dotazy Aha!.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
23. 09. 2020 23:28

Je mi úplně jedno kdo je z jaké strany, pokud je to odborník na epidemie a viry.Pandemii se snažit ukočírovat je nad lidské síly.Možná tak jedině, že by Benda a Němcová za ODS se vytáhli , anebo Schwarzenberg ( co skákal ze strany na stranu a , zaparkoval u Kalouska )
Jenže svou tady hraje odbornost a taky respekt a to oni nemají, tak jsou v opozici.

Bohužel Češi jsou divně schoizofreničtí.
Na jednu stranu nadávají, že je vláda zahlcuje zprávami, že to je hysterie a že Covid 19 je jen něco jako chřipka a že je zde na ně nátlak, jak za komunistů, na druhou stranu , kdyby jim vláda nedávala informace a nehonila je k zodpovědnosti řvali by, že je ohrozila vláda na zdraví a že je to jak za bolševika, kdy jim soudruzi taky neříkali pravdu.
Zejména jsou to vrstvy lidí , kterým to prostě nikdo nevysvětlí, leda tak armáda .Ale to budou řvát, že je to , jak v Bělorusku, Rusku atd.
Jestli takhle vidí demokracii ( všichni mají plnou pusu , ale definovat ji neumí ) ( a buďte v klidu, on nikdo přesně, ani filosofové ne) , tak jestli takhle vidí demokracii, pak se nedivím, že jsou furt na Letný , ale kvalitního z nich nepadá .
Prymula by měl přitvrdit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.