Renovace nábytku: Nový kabát pro křeslo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Renovace nábytku: Nový kabát pro křeslo!

Tentokrát se podíváme „na zoubek“ jednomu zapomenutému křeslu. Martina Krumphanslová z M ART studia vám podrobně ukáže, jak takový kus nábytku opravit, aby se zase po mnoha letech mohl stát ozdobou interiéru. Nevzhledné křeslo s dobrou pevnou konstrukcí z tvrdého dřeva bylo designérce líto vyhodit. Když ho u své klientky zahlédla, zajásala! Mělo tak skvělý tvar! Jen by to chtělo trochu péče, a tak se také stalo!  Martina ušila pro křesílko zcela nový „kabátek“ a konstrukci přeleštila tak, aby vynikla struktura krásného, dubového dřeva.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kristýna ryglová
21. 09. 2023 06:27

Mě taky baví renovovat starý nábytek. Postupně si kupuju další a další kusy z http­s://na­bytek­.bigin­zerce­.cz/ a pak je dávám na chatu. Už se nám to tam pomalu plní. Nevím, co budu dělat, až nebudu nic potřebovat . Je to totiž můj způsob relaxace. Ještě štěstí, že je stodola dost velká. Já si určitě nějak poradím .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.