»Krampolovi« zaplatí statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Krampolovi« zaplatí statisíce!

Moderátor Jiří Krampol počínání Rady nechápe.
Moderátor Jiří Krampol počínání Rady nechápe. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Na Primě se budou muset plácnout přes kapsu! Rada pro rozhlasové a televizní vysílání se totiž rozhodla této televizní stanici udělit dvousettisícovou pokutu za to, že do svého pořadu Nikdo není dokonalý pozvala odsouzeného parlamentního podvodníka Lukáše Kohouta (23). „Nechápu to.

Ale na náš pořad si stěžuje každou chvilku někdo. Feministky, lidé nás obviňují i z rasismu, ale nejhorší jsou učitelé,“ řekl Aha! moderátor pořadu Jiří Krampol (68).

»Televizní« radě se nelíbilo, že účast odsouzence může mít neblahý vliv na morální vývoj mládeže. „Dělali z něj skoro hrdinu. A navíc se tam objevila Kohoutova kniha, což je skrytá reklama,“ říká předseda Rady Václav Žák.

„Proboha, vždyť jde o zábavný pořad! Pokud si vzpomínám, Lukáš byl milý, slušný a sympatický. Lidé řvali smíchy. Vyprávěl jim, jak si dával v parlamentní kantýně chlebíčky za korunu třicet, a to se jim líbilo. Ale ani se té stížnosti nedivím. Nás už jednou žalovala nějaká feministka z USA, že urážíme ženy. A pak se dokonce na vládní úrovni řešilo, že jeden můj host vyprávěl vtipy o cikánech. Až Romové z Karlína jim vysvětlili, že se cítí být cikány a ten pořad je bavil, tak dali pokoj. Ale nejhorší jsou všude na světě učitelé. Ti nemají vůbec smysl pro humor, který navíc nikomu neubližuje,“ kroutí hlavou moderátor pořadu Jiří Krampol.

Lukáš Kohout, který proslul jako falešný Kavanův asistent cestující na státní úhrady po celém světě, už na pokutu reagoval dopisem, který Radě zaslal. „Jde o politický nátlak, abych už nikde nemohl vystoupit. Ze mě nikdo hrdinu nedělal, to je dělají spíš z drogových dealerů Novotného a už zemřelého Hanykovicse. A že Prima udělala skrytou reklamu mé knížce? Panu Krampolovi nosí dárky skoro každý, to by se Prima brzo nedoplatila,“ zlobí se sám Kohout, který za pokutu Primy cítí osobní vinu, a proto ji chce bránit.

Pořad Nikdo není dokonalý, přestože patřil na Primě mezi nejsledovanější, už skončil. V neděli byl odvysílán poslední díl a teď bude Prima vysílat pouze reprízy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.