Bendovou obdivovaly kolegyně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bendovou obdivovaly kolegyně

Silvii Koblížkové (vlevo) a Petře Špindlerové se břicho Alice Bendové zalíbilo tak, že si na něj musely sáhnout.
Silvii Koblížkové (vlevo) a Petře Špindlerové se břicho Alice Bendové zalíbilo tak, že si na něj musely sáhnout. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Bříško těhotné herečky Alice Bendové (33) se zalíbilo jejím hereckým kolegyním z »primáckých« Velmi křehkých vztahů Petře Špindlerové a Silvii Koblížkové až si na něj musely sáhnout!

Bendová svůj vzhled rozhodně nezanedbává, proto také s ostatními dorazila do pražského vlasového studia Blond and Brown. „Ke kadeřníkovi chodím jednou za šest týdnů, už deset let chodím k Faridovi Moussilimu, se kterým se po salonech, kde pracoval, stěhuju. Teď budu chodit pouze sem,“ pochvalovala si Alice Bendová.

Svých dlouhých vlasů by se herečka nikdy nevzdala. „Jednou jsem se nechala přemluvit na mikádo, vypadalo to fantasticky, ale já jsem to pak neuměla upravit a vyfoukat. Vypadala jsem jako rákosníček,“ dodala se smíchem Bendová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.