Hannibal hrál s Vašutem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hannibal hrál s Vašutem

Režisér Peter Webber (vlevo) i hlavní hrdina filmu Gaspard Ulliel si Českou republiku moc pochvalovali, nejvíc je zaujalo naše pivo.
Režisér Peter Webber (vlevo) i hlavní hrdina filmu Gaspard Ulliel si Českou republiku moc pochvalovali, nejvíc je zaujalo naše pivo.

PRAHA – Na setkání s novináři včera dorazil režisér velkofilmu Hannibal Peter Webber spolu s hlavním hrdinou Gaspardem Ullielem.


Povídali si s Markem Vašutem (46), který ve filmu také ztvárnil jednu z hlavních rolí. A tomu se natáčení moc líbilo! „Bylo to skvělé. A nejlepší na mé roli je, že zemřu rukou krásné herečky Gong Li. I když je pravda, že bych s ní měl raději jinou scénu, třeba nějakou erotickou,“ tvrdil Vašut. To hlavní představitel si dal erotickou scénu s čínskou kráskou rovnou jako podmínku k natáčení. „Ve filmu ale scéna není zařazená, diváci se jí ale mohou dočkat na DVD,“ smál se Ulliel.

Kliknutím zvětšete

Více o premiéře si přečtěte zítra v deníku Aha!


Autor: (vt)
Foto Aha!: Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.