Něrgešová se chystá pod čepec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Něrgešová se chystá pod čepec!

Laďka Něrgešová si v červenci se svým přítelem Jaroslavem Pleslem vymění svatební prstýnky.
Laďka Něrgešová si v červenci se svým přítelem Jaroslavem Pleslem vymění svatební prstýnky.

PRAHA – Svatební zvony budou v červenci znít moderátorce a herečce Laďce Něrgešové (30)! Ta se svým přítelem, zástupcem šéfredaktora Lidových novin Jaroslavem Pleslem, plánuje svatbu.


„Jsem velmi šťastná, ale nebudeme se brát, protože musíme, ale protože chceme,“ řekla včera odpoledne deníku Aha! Laďka Něrgešová.

„Máme rezervovaný termín, ale ten raději neřeknu. Teď jsem poprosila svoji kamarádku, aby mi pomohla s přípravou, módní návrhářka Jarka Sedláčková mi dělá návrhy na šaty. A už teď vím jedno: Nechci závoj, protože ta záclona na hlavě to celé kazí,“ řekla deníku Aha! se smíchem moderátorka a herečka, která nyní září v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy. Páreček, který se na veřejnosti poprvé ukázal na loňské svatbě Libora Boučka, se oddá na rozkvetlé zahradě. „Detaily si raději nechám pro sebe,“ dodala tajemně Laďka Něrgešová, která se proslavila jako moderátorka prvních dvou řad »nováckých« reality show Česko hledá SuperStar.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.