Krbová se bude vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krbová se bude vdávat!

Ljuba Krbová se o prázdninách vdá za svého dlouholetého přítele Ondřeje Neffa.
Ljuba Krbová se o prázdninách vdá za svého dlouholetého přítele Ondřeje Neffa. (Aha!: Dalibor Puchta)

ZVOLE – Herečka Ljuba Krbová (47), známá z nekonečného seriálu televize Nova Ulice, už slyší znít svatební zvony! Se svým dlouholetým přítelem, spisovatelem a publicistou Ondřejem Neffem (61) totiž plánují svatbu.

Herečka Ljuba Krbová (47), známá z nekonečného seriálu televize Nova Ulice, už slyší znít svatební zvony! Se svým dlouholetým přítelem, spisovatelem a publicistou Ondřejem Neffem (61) totiž plánují svatbu. „Ano, je to pravda, ale zatím v dlouhodobějším výhledu,“ potvrdila deníku Aha! Krbová.

„Aktuální to ale bude až tak o letních prázdninách, to už bude svatba mít konkrétnější podobu, zatím je to jen v neurčitých představách,“ směje se Krbová s tím, že do prázdnin bude mít spoustu herecké práce v Ulici a ani by se vdát nestihla. Až letní filmovací přestávka je prý pro podobnou událost jako stvořená.

Také ženich Neff je zaměstnaný více než dost, začátkem měsíce odlétl téměř na měsíc do Afriky na fotografickou výpravu s Institutem digitální fotografie. Ani pro jednoho se nebude jednat o první manželství, Krbová má z předchozího svazku dceru Annu Marii, Neff je vdovec, má syna Davida a dceru Irenu, a od ní už i půlroční vnučku Dominiku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.