Krampol musel s pravdou ven: Nemáme peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krampol musel s pravdou ven: Nemáme peníze!

Krampolovi letos k moři nepojedou, nemají prý za co.
Krampolovi letos k moři nepojedou, nemají prý za co. (Marek Pátek / Aha)

Je bez peněz! Tak dopadl pracující důchodce Jiří Krampol (75). Herec tedy letos musí poprvé oželet s manželkou dovolenou u moře a ve skrytu duše si přeje, aby mu byla nabídnuta nějaká televizní reklama.

„Složenky se neptají, odkud jsou peníze. Upřímně bych vážně bral nějakou TV reklamu. Vždyť může být i pěkná. Dost se mi třeba líbila ta Jiřího Bartošky na hermelín,“ sdělil zcela otevřeně Krampol.

A co se týče moře? K tomu Krampol po letech zaujal zcela jiné stanovisko. „Moře, moře… Proč? Ta naše země je tak krásná. Tolik úžasných koutů s manželkou ani neznáme. Už jsme se rozhodli, jedeme do Krkonoš a uvažujeme o Tatrách,“ prozradil herec.

Krampol bydlí na té nejluxusnější adrese – v Pařížské ulici v Praze. Tam bydlení zadarmo opravdu není. Navíc herec nehodlá slevit vůbec nic ze svého životního standardu – tedy dobré jídlo a pití a manželka musí mít krásné boty a kabelky. „A tak se musím otáčet. A že se otáčím hodně, stejně je to málo,“ míní Krampol.

Herec sice na TV Relax má každou sobotu svoje Krampovoloviny. Honorář za pořad je ale krutě nižší, než když měl týdenní pořad na TV Prima Nikdo není dokonalý. „To je bohužel pravda,“ říká Jirka. A fakt, že jezdí se třemi různými zájezdovkami, mu také na moře nevydělá.

A protože se fakt snaží být penzistou na úrovni, vymyslel se svým manažerem Milošem Schmiedbergerem ještě dva projekty. Už v září rozjíždí v divadle Semafor představení Návštěvní den u Miroslava Šimka a pracuje na novém retro TV pořadu Zvláštní besídka. To budou vzpomínky, písničky a jako hosté žijící herci Semaforu. „No jo, no. Copak, já bych přežil, ale manželka, ta chce žít,“ vysvětluje důvody své akčnosti Krampol a potom dodává: „Ale třeba ty věci se Semaforem nedělám pro nic jiného, než pro potěšení.“



Autor:  mir

Přečtěte si
tomcat2
15. 12. 2015 • 10:53

Zajděte si někdy do Casino Banco v Pařížské ulici a uvidíte, kdo je tam jeho největším štamgastem...Většinou tam sedí v teplákách a papučích u bedny a jeho ožralá manžela, co vypadá jako bezdomovec tam obcuje s ostatními. Dvakrát jsem tam byl a vždycky jsem ho tam viděl...takže proto nemá peníze...

hromosvody
23. 7. 2014 • 06:38

Ta jeho POVALEČKA by mu už dávno měla vracet jak se s ním životě měla. Na co ukázala to bylo. Kdyby ho opravdu milovala, dávno už se snaží sama vymyslet něco za sebe. Jenomže ta možná vymyslí to, že si dojde do flašku chlastu a cestou ještě čórne pro radost něco v parfumerii. Megera jedna zasmrádlá, fuj - je tak ošumtělá, že smrdí až přes monitor ! A ty její úrazy, to vše je následek chlastu. Už má z toho i motolici, baba. Postarat se o dědka, který se snažil dost dlouho to ne, ale fňukat jen a skuhrat - to ona umí, nic jiného. A co jí stojí teprve ten čokl, oblečení, pravidelná údržba - no ta Krampoula užene k smrti.

gabcakovamatinka
2. 6. 2014 • 19:31

Spíš si myslím že určitou dobu to vyhovovalo že byla doma, příjem byl slušný proč nebýt nějakou dobu i doma? Když na to mají tak ať je paní Hanka doma, ale ať tady nekňourají, že nemají na moře a musí platit složenky. Pan Krampol je ve věku kdyby snad měl i odpočívat, šetřit se a užívat si duchodu. Já byla taky dlouho doma, ale po nějaké době se kontakt s lidma žádá a pár korun je také fajn, člověk má pocit, že si na tu parádu vydělá a jenom nevycucává ten rozpočet byť bych taky pracovat nemusela. Přemýšlím, ale i tím stylem že přijde duchod a když člověk roky nepracuje tak se mu to pak finančně pěkně spočítá, roky nic neodvádět poišťovně to pak čekejte duchod par korun ze kterejch nejde vyžít ne to ještě si dopřávat neco navíc.

beladona
2. 6. 2014 • 15:01

6010 ty už máš Perlovku za sebou, co? ;-D

beladona
2. 6. 2014 • 15:00

marie60 - jo nikdy jsi u moře nebyla a teď se dusíš závistí.Ona má nové věci, protože on to taky chce. Proč sis tedy nenašla stejně pozorného muže? Zase závist, jdu od této diskuze.Tady nezazněl jediný normální tón, jen závist a syčení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.