Lucie Bílá shání holku pro svého Filípka: Neuvěříte, co všechno jí slibuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá shání holku pro svého Filípka: Neuvěříte, co všechno jí slibuje!

Lucie Bílá a její syn Filip Kratochvíl.
Lucie Bílá a její syn Filip Kratochvíl. (Reprofoto TV Prima a ara)

Zpěvačka Lucie Bílá (48) si už maluje, jaké to bude, až se její jediný syn Filip (18) konečně zamiluje. Přeje mu milující partnerku a dokonce už má naplánováno, jak se k ní bude chovat.

„Jen si přeju, aby si našel Filip lásku, se kterou bude šťastný. Já pak budu šťastná s ním a jeho vyvolenou si budu rozmazlovat stejně jako jeho. Rozmazlování je vůbec má vlastnost. Nevím, jestli je dobrá, nebo špatná, ale prostě ji mám a nedá se s ní nic dělat. Né vždycky se mi vyplatila, ale i tak jiná nebudu,“ řekla zpěvačka pro server zena-in.cz.

Lucie s Filipem mají přátelský vztah a zpěvačka říká, že na něj nikdy nezvýšila hlas ani nebyla přehnaně přísná. Prý proto, že sám od sebe dělal vždycky to, co po něm chtěla. „Řekl mi, že to dělá proto, že mě má rád,“ dodává.

Dospělý Filip dokonce sám někdy zastupuje roli »rodiče« a matce radí, co má udělat. To když má Filip pocit, že mám té práce moc a že se mu zdám unavená. Kolikrát mě sám posílá někam se bavit nebo nakupovat, jak to prý dělají i ostatní, ale já mám opravdu takový fofr, že si můžu dovolit vysadit málokdy,“ uzavírá Bílá.



Přečtěte si
rydlo
5. 6. 2014 • 12:50

Mě to připadá, jako kdyby "Filípek" byl trošku nesvéprávný a neuměl si najít holku sám. Bílá se chová, jakoby "Filípka" snad musela vodit i na záchod. A až mu tu holku najde, určitě jim u toho bude svítit, aby viděla, jestli ta holka mu vyhovuje i v posteli.

tyrkys
22. 5. 2014 • 19:13

Tak chudák kluk! Kdyby mu Bílá radši dala pokoj a nechala ho prožít mládí po svém. Hledat holku synovi, to je úplná blbost!

jity
22. 5. 2014 • 19:12

Jak to víš, že je gay on se ti snad svěřil. To ví jen on, ale tady jak vidím jsou psychologové, sexuologové, kteří to vědí nejlépe.

avina
22. 5. 2014 • 16:30

Sobě platí mladé hřebce,synovi může zkušenou ženu./babochlapa/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.