Prosáklo na veřejnost: Rychtářova pieta utopená v alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prosáklo na veřejnost: Rychtářova pieta utopená v alkoholu!

Josef Rychtář zpytoval svědomí s láhví alkoholu...
Josef Rychtář zpytoval svědomí s láhví alkoholu... (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský)

Po extrémně vypjatých dnech mezi sebevraždou Ivety Bartošové (†48) a jejím pohřbem, prožil její manžel Josef Rychtář (56) doslova peklo na zemi. Nicméně ho nikdo moc nelituje, protože veřejnost je toho názoru, že si za to vdovec může sám. A jak Rychtář prožil noc po závěrečném nedůstojném divadle ve Strašnicích?

Pohřeb mezi cizími

Kdyby nebylo vyhrocených teatrálních scén a konfliktů s pokrevním příbuzenstvem kvůli smutečnímu obřadu a místě posledního odpočinku zpěvačky, mohlo být všechno jinak.  Josef Rychtář se však rozhodl k sérii trapných kroků, jejichž skutečnou motivaci zná jen on sám. Takzvané poslední rozloučení, kdy se obřadu v krematoriu účastnili vesměs pro Ivetu cizí lidé, mělo ještě svou dohru v Uhříněvsi.


Alkohol a  chlebíčky

Po zpopelnění těla zpěvačky se Rychtář vydal do uhříněvské vily v doprovodu faráře, matky a sestry, syna Jana, dalších rodinných příslušníků a všudypřítomné figurky zvukaře Standy. Je to až s podivem, ale k veřejnému excesu tentokrát nedošlo. Podle svědectví zdroje TN.cz, holdovala společnost alkoholu a chlebíčkům, přičemž tématem číslo jedna bylo místo, kde Ivetu pohřbít. Nakonec se smuteční hosté rozešli a nechali vdovce svým nejbližším asistentům a láhvi tvrdého.
Říčanský hřbitov jako špatný žert

Podle posledních zpráv se začalo opět mluvit o Říčanech, jako lokalitě posledního odpočinku Ivety Bartošové. Samotná diskuze o říčanském hřbitově opět zavání morální nezpůsobilostí vdovce dopřát Ivetě odpovídající místo posledního odpočinku. Snad ještě dojde k překvapivému zvratu.

Přečtěte si
hgfcf
15. 5. 2014 • 16:53

Mně by Vás taky nebylo líto kdybyste se stál štvanice bulváru .

hgfcf
15. 5. 2014 • 16:49

Život je někdy složitý

arimi
14. 5. 2014 • 23:13

tahle hláška by mohla být mottem cele teto kauzy

anezat
14. 5. 2014 • 22:51

On ale není zralý zkušený chlap. Kdyby byl, utekl by od ní a neuzavíral s ní sňatek. Miloval ji bohužel zas tím svým psychopatickým způsobem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.