Miss Kratochvílová: Jak doma vysvětlila sex s Prachařem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miss Kratochvílová: Jak doma vysvětlila sex s Prachařem?!

Gabriela Kratochvílová popis milostných scén dávkovala příteli po malých dávkách.
Gabriela Kratochvílová popis milostných scén dávkovala příteli po malých dávkách. (Foto: Aha! - Jan Tůma)

Usměvavá miss 2013 Gabriela Kratochvílová dostala po svém zvolení nabídku, na kterou se třesou všechny modelky – zahrát si ve filmu! V pokračování Bony a klid ale měla několik milostných scén s manželem Agáty Prachařové (28) Jakubem (30). Jak to vysvětlila příteli?

„Žádnému chlapovi nedělá dobře, když si má jeho holka začít něco před kamerou s jiným,“ popisuje Gabriela rodinné dusno v Blesku. „Myslím, že jsem mu to vysvětlila dostatečně. Musel si na to ale postupně přijít sám,“ dodává.

Gabrielu Kratochvílovou jako jedna z mála nechytila »missí nemoc« a svého dlouholetého partnera nevyměnila krátce po předání korunky za hokejistu/fotbalistu/movitého podnikatele. Byli spolu celý rok, kdy krátkovlasá sympatická Gabriela »kralovala« a společně také půjdou na premiéru filmu. „Něco už viděl v upoutávce, tak snad to bude v pohodě,“ doufá Kratochvílová.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.