Marianna zase zlobí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marianna zase zlobí

Marianna sbalila svého milence Jana Novotného a odletěla s ním do Ameriky.
Marianna sbalila svého milence Jana Novotného a odletěla s ním do Ameriky.

BRATISLAVA – Marianna si zkrátka dělá, co se jí zlíbí. Nejpopulárnější moderátorka slovenského televizního éteru Marianna Ďurianová-Boučková (30) udělala totiž další podraz.


BRATISLAVA – Marianna si zkrátka dělá, co se jí zlíbí. Nejpopulárnější mode- rátorka slovenského televizního éteru Marianna Ďurianová-Boučková (30) udělala totiž další podraz.

Jenže teď to místo manžela Libora Boučka (26), s nímž se rozvádí, odnesla její televizní kolegyně Martina Šimkovičová. Marianna se totiž před pár dny sbalila a se svým milencem Honzou Novotným (29) vyrazila do Ameriky. A na celých jedenáct dní. Její kolegyně Šimkovičová tak musí brát směny jako moderátorka Televizních novin televize Markíza i za Boučkovou, z čehož je pěkně »nakrknutá«. Marianna totiž takovou věc neudělala poprvé. „Je pravda, že na obrazovce je teď mnohem víc vidět Martina,“ svěřila se mluvčí televize Markíza.


Autor: (vt)
Foto: Plus 1 deň

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.