Vilma Cibulková zase skončila na psychiatrii: V blázinci je jako doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vilma Cibulková zase skončila na psychiatrii: V blázinci je jako doma!

Do Bohnic ji znovu přivedla role Ivany Drápalové v Ulici
Do Bohnic ji znovu přivedla role Ivany Drápalové v Ulici (Foto Aha – David Malík, TV Nova, koláž Ahaonline.cz )

Jako své boty zná Vilma Cibulková (51) psychiatrickou léčebnu v pražských Bohnicích. Drsné léčení tam podstoupila nejen ona, ale téměř všichni její nejbližší. Teď se do Bohnic vrátila znovu kvůli psychickým problémům!

Když před více než 20 lety herečka opouštěla bránu bohnické léčebny, určitě věřila, že se do ní už nikdy nevrátí. Přišla ale ještě několikrát. A obešla hned tři různé pavilony! Navštěvovala tam exmanžela Miroslava Etzlera (49), který se v budově č. 23 měsíc léčil z alkoholismu, i dceru Šimonu (21). Ta tam skončila kvůli závislosti na lécích. Dva měsíce pobývala dokonce ve stejném pavilonu č. 7 jako v 90. letech její matka. Teď za zdmi blázince skončila Vilma Cibulková zase!


Emotivní role
Tentokrát zakotvila v pavilonu č. 10, kde se coby Ivana Drápalová ze seriálu Ulice léčí z psychických potíží, které u ní propukly poté, co se přiznala k vraždě Kláry Peškové v podání Hany Igondy Ševčíkové (44).
„Musím říct, že mi tyhle scény daly hodně zabrat. Přiznání vraždy pro mě bylo velmi emotivní, byť šlo jen o roli,“ přiznala herečka, která si před natáčením v Bohnicích naordinovala odreagování. „Chodila jsem si třeba předtím zaběhat, abych si vyčistila hlavu a dokázala si od role udržet odstup,“ prozradila svou fintu Cibulková.

Exelentní výkon
Hlavou se jí přitom musely honit útrpné vzpomínky. Možná o to lépe se jí depresivní úloha hrála a o to uvěřitelnější její včerejší výkon v seriálu Ulice byl. „Byla excelentní, všem nám při natáčení běhal mráz po zádech, chvíli jsem měl pocit, že to je snad doopravdy,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení.

Byl tu i milenec Macháček
Za zamřížovanými okny bohnické psychiatrické léčebny skončil kvůli psychickým potížím a neúnosné společenské situaci v roce 1975 na tři měsíce i režisér Miroslav Macháček (†68). S ním herečka o devět let později žila. Jí bylo jednadvacet, jemu o 41 let víc.



Natáčení stálo 40 000 Kč!
Kvůli natáčení Cibulková strávila v Bohnicích jen dva dny. Zatímco pacienti-samoplátci za dvoudenní péči zaplatí maximálně 4 tisíce, filmaři se prohnuli. „Standardní ceníková cena za jednodenní pronájem prostor činí dvacet tisíc korun,“ prozradil Aha! zdroj z natáčení.



Autor:  kot

Přečtěte si
violahorska
13. 4. 2014 • 20:40

Jen mě udivuje, že se "fascinující hérečka" rozdává v drobných, tedy v primitivní Ulici.

honzina
13. 4. 2014 • 06:53

Nechápu, jak můžete mít tu drzost a napsat takovýhle titulek!!!!! Vilma Cibulková je PANÍ HEREČKA a předvedla herecký koncert. Co dokážete vy "pseudonovináři"? Urážet, v každém článku nasázet spoustu gramatických chyb a vyvyšovat nuly jako je Bartošová a Štiková. Běžte už konečně do hajzlu. Jste banda ubožáků, co s bídou vychodila zvláštní školu!!!!!!

fizi
12. 4. 2014 • 17:32

Asi se jí vše znovu vybavilo,ale i bez toho-skvěle zahráno,vše jsem jí věřil-prostě je to PANÍ herečka!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.