Je to vůbec možné?! Bohdalová (82) má chlapa! A on miliardy na kontě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Je to vůbec možné?! Bohdalová (82) má chlapa! A on miliardy na kontě...

Jiřina Bohdalová se nechává doprovázet pohádkově bohatým právníkem.
Jiřina Bohdalová se nechává doprovázet pohádkově bohatým právníkem. (Foto: Aha! - Daniel Černovský, Martin Pekárek, koláž Ahaonline.cz)

Víme, kdo je tajemný společník Jiřiny Bohdalové. Herečku na vyhlášení ankety TýTý do vinohradského divadla doprovodil velmi bohatý podnikatel Lubomír Focko. Jak se ukázalo, jsou už staří známí. Dokonce spolu byli v Americe.

Totožnost záhadného muže, s nímž se Bohdalová objevuje na velkých akcích, potvrdila samotná herečka. „Ano, je to Luboš Focko,“ řekla.

Na boháče je zatížená

Není to zdaleka poprvé, co si herečka vyrazila s pohledným sympatickým právníkem. Už před dvěma lety doprovázel vysoký sportovně založený Lubomír herečku na karlovarský festival. Brouzdali ve shodě po kolonádě jako staří známí. Bylo vidět, že si spolu náramně rozumí.

Bohdalová a Focko se dali dohromady ve slavné fotbalové Amfoře, která je plná celebrit. Zaletěli si už společně i za velkou louži. „Jsou to velcí kamarádi,“ prozradil na ně jeden ze členů Amfory.

Stařenka tokala!

V sobotu dělal právě Focko Bohdalové společnost na vyhlášení cen TýTý. Jiřinka vedle něj jen zářila a její movitý společník, který je mladší o více než dvacet let, taky vypadal náramně spokojeně.



Přečtěte si
ferdinand6
8. 4. 2014 • 19:25

No a co? Ať si Rákosníček ještě užije . Chlapi jí v životě neprovedli nic pěkného.

majojo
8. 4. 2014 • 17:20

Pokud je to milé oslovení určeno mně, vypovídá něco především o tobě. Firmy, které žádají zaměstnance s vizáží ,dávají samozřejmě přednost mladším ročníkům než šedesátníkům až osmdesátníkům. Pokud ty někdo zaměstná, hledí si na nich jiných kvalit. A když už někomu mám dát pokoj, tak PANÍ Bohdalové. Bohdalka je to jenom pro pavlačové drbny a trhovkyně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.