Šlégr exmanželku krutě "dodělal": Sexbomba Králová na vrcholu blaha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šlégr exmanželku krutě "dodělal": Sexbomba Králová na vrcholu blaha!

Na České miss 2014 se Šlégr s Královou ukázali již jako snoubenci. V tu chvíli to však věděla zřejmě jen dcera hokejisty Jessica.
Na České miss 2014 se Šlégr s Královou ukázali již jako snoubenci. V tu chvíli to však věděla zřejmě jen dcera hokejisty Jessica. (Foto: Aha! - Ladislav Křivan, Pavel Machan , Jan Tůma, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Teprve nedávno soud rozvedl Kateřinu (41) a Jiřího Šlégrovy (42), jejichž odloučení provázely nechutné tahanice o dceru i o pohádkový majetek, který hokejista během své úspěšné kariéry nashromáždil. Nyní přišel čas, aby odkopnutá žena vyprázdnila pohár hořkosti do dna. Její ex požádal vnadnou modelku Královou o ruku!

Šlégrové zbyla jen zlost a vzpomínky na orgie

Šlégrová, na kterou v průběhu konfliktu zanevřela i vlastní dcera Jessica (14), prala na veřejnosti pěkně špinavé prádlo a promluvila i o perverzních orgiích, jichž se s manželem aktivně účastnila. Nyní jí za odměnu Jiří definitivně vypustil ze života a šokoval tak svou femme fatale Lucii Královou (32). Jak se ukázalo, tak již v únoru požádal majitelku výstavních prsou, aby si ho vzala.


Šlégr klečel a Králová plakala

"Stalo se to přímo na Valentýna v jedné restauraci. Všimli jsme si těch dvou už dřív, pak jsme se ale věnovali sobě. A později jsme zničehonic zaregistrovali, že si Šlégr před ni romanticky pokleká a žádá jí o ruku. A z její strany tam byly slzičky a brumlala tam něco o tom, že to nečekala," prozradil přímý svědek dojemné chvilky webu Super.cz.
Lucie se dočkala dříve než myslela

Přitom si ještě nedávno vnadná Lucie v žertu postěžovala: "Svatba není na pořadu dne a není to možný, ale až to bude možný, tak normálně žádá chlap o ruku, uvidím, jestli se mi to podaří, že by mě požádal...nechám sama sebe překvapit." A jakoby Jiřího inspirovala, na zásnubní prstýnek nemusela ani tak dlouho čekat.



Přečtěte si
eisenbieger
2. 4. 2014 • 17:48

jezdej do nemecka do swingru

tina13
2. 4. 2014 • 15:21

...trapnej stařeček, co si hraje na romantika, si kleknul před svou ošklivkou

tina13
2. 4. 2014 • 15:19

Myslím si, že se k sobě náramně hodí , ona, kdyby neměl prachy a kdysi nebyl slavný, by po něm ani neštěkla, vždyť si pamatuujeme, nikdy se zbytečně nezahazovala s žádným normálním natož chudákem chlapem.., první chudák skončil v márnici a druhej, sice jí musel naflákat dva potomky, jak sama přiznala, on druhé už nechtěl.....a, do toho, kromě velikých ne výstavních prsou je oškklivá jak noc...a on, kdysi milý, normální kluk z Nagana, nyní obtloustlý starší pán, kterej se nestydí dělat si z ostudy kabát, jak neustále propírá své soukromí..., hodně štěstí, Vy jste pro sebe jak dělaní

jarypadlo
2. 4. 2014 • 08:12

J.Šlégr je naprosto normální chlap a žádnej namachrovanej frajer.TZN-Jirko-hodně štěstí ve všech směrech! P.S.Líbí se mi pravopis-č.pád-koho-co -soud rozvedl Šlégrovi!!!Ale to už je Plesk.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.