Karel Svoboda (+68): Jeho děti se postavily proti sobě! Vendula v noci tajně jednala s nevlastní dcerou: Musíme Petra zastavit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Svoboda (+68): Jeho děti se postavily proti sobě! Vendula v noci tajně jednala s nevlastní dcerou: Musíme Petra zastavit!

Penzion, ve kterém bylo tajné jednání.
Penzion, ve kterém bylo tajné jednání. (Aha!: Dalibor Puchta)

ŘÍČANY – U potemnělého hotelu Pavilon na okraji Říčan zastavuje v pozdních večerních hodinách luxusní limuzína. Z ní vystupuje dcera zesnulého skladatele Karla Svobody (†68) Jana (36) a vchází do hotelu. Za zdmi říčanského hotelu právě začala tajná jednání mezi Janou a druhou manželkou Svobody Vendulou (34).

U potemnělého hotelu Pavilon na okraji Říčan zastavuje v pozdních večerních hodinách luxusní limuzína. Z ní vystupuje dcera zesnulého skladatele Karla Svobody (†68) Jana (36) a vchází do hotelu. Za zdmi říčanského hotelu právě začala tajná jednání mezi Janou a druhou manželkou Svobody Vendulou (34). Ačkoliv se to ještě před pár dny zdálo nemožné, tak tyto dvě ženy se rozhodly usmířit. „Táta by si to tak přál,“ vysvětlila prý se slzami v očích Vendule Jana. Jejich usmíření pořádně naštvalo skladatelova syna Petra (26). Ten se totiž usmířit s Vendulou i nadále odmítá! Proč?

„Vendula byla strašně překvapená, když se jí Jana ozvala a požádala ji o schůzku. Do té doby myslela, že Petr a Jana při sobě drží a jdou proti ní,“ popisuje začátek usmiřování jeden z nejbližších Venduliných kamarádů. „Plačící Vendula i Jana se shodly, že už tak velikou bolest, kterou jim smrt Karla způsobila, je zbytečné ještě prohlubovat vzájemnými třenicemi a výpady. Dohodly se, že nyní budou obě vystupovat jednotně, aby se s tou tragédií co nejrychleji vypořádaly,“ dodává zdroj z okolí Venduly.

O tom, že vztahy mezi Vendulou a Svobodovými dětmi z prvního manželství nejsou ideální, se začalo hlasitě mluvit po skladatelově pohřbu. Na něm totiž Petr a Jana odmítli povstat během písně »Ještě že tě, lásko, mám«, kterou jejich otec složil právě Vendule. Zatímco Jana se nyní rozhodla se svou macechou usmířit a ohromný smutek sdílet společně, její bratr Petr chce i nadále jít tvrdě proti Vendule. „Jana přiznala, že nebyla příliš nadšená už z Petrova nápadu, aby s nimi na pohřbu seděl režisér Filip Renč v první řadě. Přišlo jí to jako zbytečná a nedůstojná provokace,“ tvrdí náš zdroj.

„Petr i nadále klade Vendule vinu za otcovu smrt a odmítá jí odpustit,“ přiznal deníku Aha! jeden z Petrových přátel. Jak se zdá, tak mrtvý skladatel se bohužel klidu a míru ve své rodině jen tak nedočká. Nenávist jeho pozůstalé stalé rozděluje jak Vltava Prahu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.